Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

juta 

všechny recenze uživatele

Další z kousků nesmyslných filmů, které neměly vzniknout. Divím se, že se něco takového dabuje do češtiny a něco jako Insidious ne. Sice to má nějaký ten příběh, ale chování postav je neskutečně nesmyslné, jako třeba že v jednu chvíli se ten člověk bojí jít do vody a vzápětí se obětuje pro ostatní... Žádný horor, spíš je tohle k smíchu. Daleko od odpadu to tentokrát nebylo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ten trojhlavý žralok byl perfektní! Stačí jen otevřít tlamy a posádku lodi slupne na jedno hryznutí. Skvělá komedie připomene úvodní scénu s bójkou z Čelistí, která mohla být věrněji okopírována. Zamrzí, že nedošlo na odhalené zbrojní pasy, i když byly silikonové. Žralok má rád odpadky, žere i lidi, což je svým způsobem také znečištění planety, a když mu useknete hlavu, zjistíte, že má schopnosti hydry. Cameo Dannyho Treja má rozkošné zakončení. Požírání obětí doprovázené gejzíry krve si divák užije do sytosti, kupodivu ne všechny efekty jsou levné a mizerné. Vlastně nejhloupější jsou dialogy a jednání postav. Ale když víte, na co se budete dívat, pak není co řešit. Jedna z řady povedených scének se odehraje na WC....jo, ani tam není bezpečno. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dvojhlavom žralokovi tu máme trojhlavého a tento krát sa to Syfy podarilo natočiť o niečo lepšie než pred 3 rokmi. Možno to bude tou hlavou naviac, možno to bude vtipným cameom Dannyho Treja, ktorý si tu s mačetou odsekol pár digitálnych žraločích hláv, ale neprišlo mi to až také marné. Samozrejme, že objektívne sú stále efekty strašné, scenár dementný a herci ochotnícky, ale neberie sa to vážne a vo veľa pasážach to ako film; ktorý je tak zlý až je vtipný; funguje spoľahlivo. Veď už len to vysvetlenie ohľadom počtu žraločích hláv. A tie parádne prepracované dialógy. No mal som dosť :) Občas je nutnosťou zážitku z filmu vypnúť pri jeho sledovaní mozog. A Útok trojhlavého žraloka je učebnicovým príkladom takéhoto filmu. 30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí šílenost tentokrát tři hlavy měl žralok a k tomu to byl :Kuka:žralok. Popelář žralok co když mu usekne Danny Trejo hlavu tak jako Hydra mu naroste nová a dokonce hned tři další, tak že je z něho už pěti hlava san. Kam na to tvůrci chodí nevím. Postavy jsou tak tupý až se tomu musíte smát. V podstatě je to na odpad, ale díky tomu jak je to pitomý tak je to i celkem vtipný.. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Utněte zabijákovi hlavu, naroste mu několik dalších a pak se sám sežere. Já se dobře bavil. Je pravda, že Dannyho s mačetou mám raději v jiných snímcích, ale radši ho vidim po boku žraločí hydry, než u kola štěstí s Béďou Trávníčkem. Proč ale sakra nemohla chcípnout ta uřvaná kráva, co se všude do všeho angažovala? Přesto film zhodnotím nadprůměrnými šedesáti procenty, ale abych řekl pravdu, pořád jsem čekal, kdy se Machete proseká ven. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama