Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 9

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (713)

hannahmontan 

všechny recenze uživatele

Doporučuji!! Naprostá špička pro romantický večer! Obsazení dokonalé a hudba k tomu (Ed Sheeran - photograph..) pecka!! Musím uznat, že jsem se do děje tak vžila, že nejedna kapička ukápla. Dokonce i mému příteli se leskly oči:). Jen mi bylo líto toho konce, čekala jsem zázrak, ale nestal se, ale bylo to zakončeno decentně. Proto musím dát všech 5 hvězdiček! Takových filmů víc!! ()

Tereza3 

všechny recenze uživatele

Klišovité je to samozřejmě dost, ale klišé je klišé z nějakého důvodu, že? Sem tam jsem měla pocit, že ze mě chtějí tvůrci vymáčknout slzy za každou cenu, a až na jeden opravdový moment s matkou hlavního hrdiny se jim to nepovedlo. Ovšem ne u každýho filmu musim bulet, že, takže i tak to byla krásná podívaná, obzvlášť díky Emilii Clarke, kvůli ní bych byla i lesba ♥, na druhou stranu i Sam Claflin je fešák a sympaťák k nakousnutí. Bavila jsem se, a proto 4*. ()

hussky 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu !! Perfektní příběh, který někteří z nás prožívají a není to zrovna pohádka. Musím dát plných 5 hvězd, protože se tenhle snímek skutečně povedl na výbornou. Člověka to donutí se zamyslet sama nad sebou a něco se sebou dělat! Díky za něj. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, že hlavně ona přehrávala. Ve skutečnosti by bylo její chování stejně tak trapné. Kdyby se do ní zamiloval, tak by ho to dělalo šťastným, že je ona šťastná. Na druhou stranu, kdyby to končilo happy endem, tak je ten film opravdu tak přeslazený až by se nedal dojíst. Takže hodnotím všechny herce. Byli výteční a takoví trefní do svých rolí. Hlavně se mi líbili rodiče, těm bych dala malou ceničku. Že by někdo klesnul až na dno, pak se z toho dna sebral a nic??? Nevěřím........... ()

Halilika1D 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, film jsem si pustila kvůli obsazení - Jenna Coleman, Matthew Lewis a Sam Claflin mi přišli jako úžasná kombinace. Ovšem udělala jsem tu chybu, že jsem si před filmem přečetla knihu. Moje mysl pak většinu doby sledování na něco nadávala. Film naprosto postrádá komplikace knihy (zejména pokud jde o Louisin a Patrickův vztah), drobnosti jsou překroucené a chybí postavy, které svým nenápadným způsobem ovlivnily většinu děje. I přesto mě ale chytil za srdce a konec rozplakal, i když jsem ho znala předem. Výběr hudby je fantastický. Čtyři hvězdičky si zaslouží. ()

Lenny76 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem příliš nečekala, ale předčil mé očekávání. Krásný příběh, se skvělým koncem, o tom jak by to v životě mělo být, jak bychom měli respektovat přání druhých a nenechat je trápit, leckdy kvůli vlastnímu sobectví. ()

revere 

všechny recenze uživatele

Jediné, co bych filmu vyčetl je, že mi po něm mé vlastní problémy připadají jako zatržený nehet. Ale pekelně zatržený nehet! ()

Kleinbauer 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na film divadelního režiséra, kteří svým odlišným přístupem k vedení příběhu dokáží tak pěkně vyprávět. Namísto toho jsem sledoval německý romantický film zasazený do jižní Anglie, ve kterém absentují normální emoce, a je zaplněn samým klišé. Snaha Mrs. Sharrock ovšem nevyšla naprázdno, vzbudila ve mne negativní emoce z té úporné snahy natočit citlivý film, avšak zasazený do aristokratického snového prostředí, naroubovat do příběhu vše z tvorby jiných, úspěšnějších a hle, máme tu Prima recept na lahodnou podívanou. Tak pěkně lidem zabrnkat na emoce. Marně přemýšlím, pro koho ten příběh je natočen, pro znuděnou maminu na mateřské nebo diváka bez vkusu, který se ani v nejmenším nesnaží rozlišit dobrý příběh od balastu? Závěrem celému příběhu nasadila Mrs. Sharrock korunu, hlavní hrdina dodržel svůj slib a za asistence usměvavého personálu kdesi ve Švýcarsku spáchal sebevraždu a jeho „roztomilá“ společnice na diváka cení chrup do posledního záběru. Že by ji udělal radost ten balík peněz, co ji spadl do klína? Hupky dupky v pruhovaných punčoškách včelky Máji peláší zakoupit parfém podle instrukce zesnulého milého. Ach jo, dokonalá rozmrzelost rozmrzelého diváka snad spraví šálek silné kávy, i když si ji nedám zrovna v kavárně na Place Dauphine. ()

SaMaeL98 

všechny recenze uživatele

Člověk zde pozná důležitost mimiky a bezeslovného vyjadřování. Ksichty Emilie Daenerys Clarkové jsou jedinečné a činí z ní v tomto filmu opravdu něco jedinečného, čeho se člověk v ostatních rádoby romantických filmech nedočká. Holka, která od života už ani nic dobrého nebo většího nečeká, se ujme hendikepovaného znuděného boháče, který má zájem pouze zemřít. Prožívá s ním pěkné chvíle, odkopává Nevilla a nakonec začne po smrti hendikepovaného mladíka, se kterým prožila nejlepší chvíle svého života, žít svůj život konečně naplno... začínáme v Paříži. ()

Atewi 

všechny recenze uživatele

*spoiler alert* Teda, celou dobu jsem myslela, že to neudělá. Že to bude zase jeden z těch nudných happyendů.. Dala bych 4 hvězdičky, ale za ten reálný konec si to zaslouží 5. A kdo vlastně říká, že to takhle nebyl happyend.. :) ()

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

No co to je? Čekala jsem takovej ten klasickej romantickej film, ale tohle opravdu ne..... Perfektní...Až na to že tak nějak ten konec se dal docela čekat, že se zamilují, ale stejně to dopadne tak jak to dopadne. Ale ten příběh je boží. Spokojenost. Doporučuji ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Hm hm....hlavná herečka dosť neprirodzená, vadili mi jej grimasy, na druhej strane jej postava mala v sebe niečo slobodomyselné a oslobodzujúce (ale jej hranie sa nedá porovnať s hraním v Hre o tróny)...........Celý film mi pripomínal slabší odvar "Nedotknuteľných" na americko-britský spôsob........ale malo to aj nejaké čaro v sebe............Taký priemer..... ()

Macik1982 

všechny recenze uživatele

Just loooove Emilia Clarke!! Srdecni zalezitost. Knizka se mi libila o chlup vic...pusobila, jak uz to u knizek byva, tak nejak vic skutecne. Ale zase tam chybel usmev Emilie:D (bez toho by to bylo max za 4*) Je umeni natocit pribeh tak depresivní a beznadejny, a přesto docilit toho, ze se u nej nemuzete prestat usmivat..a u tohoto filmu se to rozhodne povedlo Vytknout se da predvidatelnost a trocha toho klišé;)) ()

kirstine 

všechny recenze uživatele

Člověk by nesměl číst knížku, aby nebyl zklamaný...kniha dávala tušit silný příběh. Možná pokus o odchýlení se od předlohy, trocha improvizovace a chybějící zásadní momenty změnily sílu příběhu....nevím.... ()

weca 

všechny recenze uživatele

Tady asi budu vyčnívat z řady, protože tohle mi teda vyloženě nesedlo. Kopie Intouchables, s příměsí Fifty Shades of Grey. A Emilia Clarke a ty její neustálý grimasy? To opravdu nikoho nesralo, jak ukrutně přehrávala? Nevěřil jsem jí to ani trochu. Patetická sračka. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Námět ohraný, scénář bez překvapení, ale stejně moc příjemný a dobrý film. A to hlavně zásluhou Emilie Clarke, která podle mého soudu podává fantastický výkon - uvěřitelná bodrá holka z chudších poměrů, jejíž upřímnost a pozitivismus odzbrojuje. Kdykoliv se objevila v záběru, tak na mě přenesla tu svoji dobrou náladu a už proto stojí za to film vidět. Sam Claflin zůstává trochu v jejím stínu, ale to vůbec nevadí. Líbil se mi i vizuál a hudba. ()

Corim 

všechny recenze uživatele

Snad mi za to místní přecitlivělé slepice nevyklovou oči, ale co to bylo s prominutím za slátaninu? To už je žánr Drama/Romantický natolik vybraný, že se autoři/autorky nezmůžou na nic jiného než psaní podle šablony bohatý/chudá, zdravý/nemocný, morální/amorální? Vrcholem všeho je konec filmu. Co za sadistického a úchylného spisovatele nechá jednoho z hlavního páru jen tak zabít a tečka. Jedna hvězda za to, že se filmu podařilo to, co je snad jeho úmyslem - probouzet v lidech city. Já se totiž cítil kurevsky nasraný jak tohle může někdo napsat natož natočit. Dobrý tak akorát jako forma předehry před oplodněním. ()

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama