Reklama

Reklama

Vůně zločinu

(seriál)
  • Ukrajina Ňuchač (více)
TV spot
Ukrajina, (2013–2019), 27 h 22 min (Minutáž: 48–52 min)

Hrají:

Kirill Käro, Ivan Oganěsjan, Marija Anikanova, Denis Martynov, Nina Gogajeva, Nikolaj Činďajkin, Anastasija Makejeva, Grigorij Bokovenko, Alexandr Fisenko (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Hrdému majiteli výjimečně přesného čichu neřeknou jinak než Čichač (Kirill Käro). Dříve působil jako neobvyklý pomocník ruské tajné služby, který doslova vyčenichá i ta největší a nejúzkostlivěji střežená tajemství. Díky svému nosu se dozví o podezřelých dokonce i to, co sami neví, vyčmuchá i jehlu v kupce sena. Jenže Čichačův zvláštní dar je zároveň prokletím, když „zavane“ do jeho osobního života. Přestože dokáže vyřešit i tu největší kriminální záhadu na jediné nadechnutí, v soukromí nemá mnoho důvodů k radosti. Nedokáže si poradit s každodenními starostmi našeho světa. Neví, jak se má chovat k ostatním lidem. Nic ho nepřekvapí ani nezaskočí. Jakýkoli zvláštní odér mu spolehlivě zkazí seberomantičtější rande. Má zajímavý, ale hodně složitý život… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele kolemjdouc k tomuto seriálu (1)

Vůně zločinu (2013) 

do dokonalosti bude mít seriál asi hodně daleko ale je to zase něco jiného, neotřelého a zaujme i poskrovným humorem-----------9.10.2019 ---------- Poslední 3 sérii bych hodnotila jako trapný odpad.Úplně se to filmařům vymklo až za hranici trapnosti.Na jednu stranu mi to dosti vadí ale na druhou stranu mě nic nenutí abych čekala do pozdní večerní doby na hodinu nacpanou reklamami.Jsou tam záběry z nějaké honosné vily.Něco mi říká že jsem ji už v tv viděla...není to vila ex Janukoviče nebo jak se jmenoval svržený prezident.....?? ()

Reklama

Reklama