Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vnímám tuhle show očividně úplně jinak, než většina :-). Po mnoha letech něco, na co se dá dívat, aniž bych se cítil trapně a styděl se a co víc, dokonce mě to baví. Doporučuju shlédnout víc než první "díl", který byl nejslabší, a pak hodnotit. Byť je nova největší reciklátor nejrůznější pi*ovin v ČR, tak tohle řadím k těm povedeným. ()

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum umělých hrůz! Napodobované celebrity vypadají jako by absolvovaly zfušovanou plastiku, v lepším případě že se za ně vydávají transsexuálové. Pravděpodobnost, že si celebrity budou podobné, je podobná, jako že si transvestitu spletete s opravdovou ženou. Nechápu velkolepost téhle šou a její úspěch v zahraničí. Dávalo by mi to smysl na maturitním plesu a maloměstských zábavách- "Nemůžeme si dovolit dívat se na Adele naživo, tak si zaplatíme její kopii; sice je jiného pohlaví, váží o 50kg méně, hlas nemá ani trochu podobný a vlastně neumí ani pořádně zpívat, ale na originál peníze nemáme". Nemůžu si pomoct, ale převlékat se za celebrity, navíc bez ohledu na jejich pohlaví, nosit kostýmy jako oni a napodobovat jejich projev, mi přijde úchylné a za hranicí snesitelnosti. A to jsem fanynka Rocky Horror Picture Show. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Celebrity se přestrojují za jiné celebrity, aby jim celebrity v porotě řekly, jak jsou super, nejlepší, možná i lepší než originál (nedokážu si představit, že by tam někdy někoho za jeho vystoupení vyloženě zkritizovaly). Samotný formát mi vlastně nijak nevadí, některé pravidelné účinkující mám i celkem rád, ale nevím, proč bych s tím měl opakovaně ztrácet čas. Navíc mi to tou svou kombinací totálního pozlátka, nabubřelosti a bezzubou tendenčností trochu připomíná některé socialistické estrády, v nichž také vystupovaly jen (tehdejší) celebrity a které divákům mohly v dané době připadat jako dobrá zábava hlavně kvůli tomu, že neměli žádné srovnání. V současnosti už je přitom většina oněch pořadů prakticky k nepřežití - tipuju, že podobný osud čeká i Tvář... Btw jsem jediný, komu název toho pořadu nedává moc smysl? ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Janka Ledeckého, kterak si falešně střihnul Micka Jaggera, Petra Rychlého, křepčícího ve žlutém obleku Dana Nekonečného a furt se s cynickým úšklebkem vezl na „wtf vlně“ s pocitem, že se v tom písku dna oceánu přehrabujeme trojkami vidlemi s neúnavností stachanovce. Pak ale Ivana Chýlková udělala krok zpoza svého hereckého zenitu a ty vidle skříply o litosférickou desku. Další hrabání je ohrožení populace. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za malý okamžik se z bývalého krále diskoték v Horních Měcholupech stane rocková babička Tina Turner." Tak to bylo hodně keců a málo zábavy. Takové už estrády bývají. Původně jsem si naivně myslel, že u tohohle bych se mohl pobavit, ale pěvecké i herecké možnosti českých umělců brzy narazily na své limity. Výjimkou je samozřejmě Jakub Kohák, kterému Pavarotti nesahá ani po plnovous, ale to je tak všechno. Dlouho jsem hledal důvod k udělení alespoň jedné hvězdy, pak jsem ho asi našel, ale už si na něj tak nějak nedokážu vzpomenout. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)

Reklama

Reklama