Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

Panoptikum umělých hrůz! Napodobované celebrity vypadají jako by absolvovaly zfušovanou plastiku, v lepším případě že se za ně vydávají transsexuálové. Pravděpodobnost, že si celebrity budou podobné, je podobná, jako že si transvestitu spletete s opravdovou ženou. Nechápu velkolepost téhle šou a její úspěch v zahraničí. Dávalo by mi to smysl na maturitním plesu a maloměstských zábavách- "Nemůžeme si dovolit dívat se na Adele naživo, tak si zaplatíme její kopii; sice je jiného pohlaví, váží o 50kg méně, hlas nemá ani trochu podobný a vlastně neumí ani pořádně zpívat, ale na originál peníze nemáme". Nemůžu si pomoct, ale převlékat se za celebrity, navíc bez ohledu na jejich pohlaví, nosit kostýmy jako oni a napodobovat jejich projev, mi přijde úchylné a za hranicí snesitelnosti. A to jsem fanynka Rocky Horror Picture Show. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

No to mi poser spisky páně Batisty! Konečně budeme moci Koháka ukřižovat (a vezmeme to rovnou jako pogrom na všechny židy, to bude fér, jsou zjevně antimuslimští), Ledeckej půjde taky ke zdi, že tam jen tak blbě seděl a čuměl, zatímco jako právník měl ostře zakročit a vytasit nějaký multikulturalistický mávátko. A vůbec, co to je za pra-viníka, když nedělá pro Ligu lidských krav? Kdo to tam ještě... jo, Chvancharová, to je taky zjevně nečistá rasa, čmoudlej vlas dobrý, ale ta slovanská prdel a plný rty, to převychovat nepůjde, to se nám do nové, lepší, hněďoulinké Evropy nehodí. Těžké problémy bude mít nejen televize (dostane nějaké rasistické prasátečko a ceny reklamy půjdou do pyče) ale především rejža und dramaturg. Jak to, že Uchýlkovou nechali páchat taková zvěrstva? Chudinka Věruš je nemocná paní, a ona ji karikovala! To se nesmí, tohleto! Ani jeden z tanečníků nebyl skutečný Rom, šlo o bílou lůzu, nhé, thy bhílý hlávy, co někdo navlékl do ošuntělých tepláčků a cárů látky, jako by snad tím chtěli naznačit, že vyvolená rasa nemá na nový adidy! Strašná ostuda je především to, že tímto přiznávám, že jsem to viděl.( Že. No. Co jiného k této obludnosti, určené ku přežvykování tupému stádu, napsat? Vtipně se rozněžnit nad faktem, že nám zemřel Cassius Clay, hlavní hvězda soutěže ,,Tvá tvář má divný třas"? Pár snesitelných a gró nesnesitelných ,,hvězd" šoubyznysu se vzájemně poplácává po zádech, jak se jim to zase povedlo, nechat se při předvádění nějakého čuráka namaskovat jako čurák, zpívat jako čurák a být díky tomu zas o kousek schopnější čurák (splatit svoji hypotéku). Zábava v nejlepší novácké tradici, jen.... jen ten Kohák, ten tomu zase natrh tríčo. ()

Reklama

Vignette 

všechny recenze uživatele

Moc vám, lidi, nerozumím, ale mě to prostě hrozně baví. A navíc jsem se zamilovala do Aničky Slováčkový :)) P.S.: Poté, co jsem viděla Ivu Pazderkovou jako Pink a Hanu Holišovou jako Edith Piaf (a skoro všechny vystoupení Aničky Fialový), už vůbec nechápu ty zdejší odpady, a ještě o jednu hvězdičku zvyšuju :-P ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru je tento pořad zbytečně podceňovaný. Místy je to zábava, a nad některými proměnami zůstává rozum stát. Pravdou je, že neustálé vychvalování všech výkonů je kontraproduktivní, protože ne vždy se zadaří (Vojtkův Jackson, většina Holišové). Někdo je přeceňovaný (Holišová), a někdo umí zpívat a svou show prodat (Fialová, Cina). Rychlý s Etzlerem jsou tam vyloženě pro pobavení. Za mě to na 3 hvězdy v pohodě stačí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za malý okamžik se z bývalého krále diskoték v Horních Měcholupech stane rocková babička Tina Turner." Tak to bylo hodně keců a málo zábavy. Takové už estrády bývají. Původně jsem si naivně myslel, že u tohohle bych se mohl pobavit, ale pěvecké i herecké možnosti českých umělců brzy narazily na své limity. Výjimkou je samozřejmě Jakub Kohák, kterému Pavarotti nesahá ani po plnovous, ale to je tak všechno. Dlouho jsem hledal důvod k udělení alespoň jedné hvězdy, pak jsem ho asi našel, ale už si na něj tak nějak nedokážu vzpomenout. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)
  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)
  • Za celé čtyři řady Tvojí tváře se rozdalo dohromady 1 650 000 Kč pro dobročinné účely. [Zdroj: Nova.cz] (Rebelka_)

Reklama

Reklama