Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Přepnu a vidím Bořka Slezáčka jako Cher. Takto: vidět jenom Bořka Slezáčka je už peklo nejrozpálenější. Ovšem vidět ho krákat rádoby jako Cher, to prostě nechceš!!!!!!!!!!!!!! Jednu hvězdu téhle trapárně nechám. Protože kdysi mě fakt pobavil Rychlý jako Nedvěd a Cina třeba s Fialovou to rozbalili taky zajímavě. To už jsem ovšem viděla jen konkrétní vystoupení na YT, poněvadž toto sledovat jako celý večerní pořad včetně reklam, bylo nad mé síly. Ačkoli se nebráním jakékoli kravině, mantinely nepustily. V současnosti je to ale odpad totální, na který se už více nechystám. Ono by to nemuselo být až tak zlé, pakliže by nové řady dávali jednou za řekněme tři- čtyři roky? Konkrétně formátu takovéto zábavy by to jenom prospělo a natahali by se tam lidé, kteří něco opravdu umí ve výrazně vyšší koncentraci. Povětšinou široké veřejnosti méně známé tváře jsou velice šikovné a může to být pro ně vstupenka do našeho malého filmového Brčálníku. Jo a jinak, když by byla chuť se fakt od srdce zasmát, dobrý byl i Roman Vojtek jako Bee Gees. U jeho nástupu se nenormálně řežu a prodlužuju život, konečná.... :))))))))))))) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

jako první řada byla celkem dobrá zábava, ale ta druhá? to bylo hrozný, pořad klesl k dalším srancům, co dokáže vyprodukovat jen televize Hovna...Pazderková se snaží být vtipná ale nejde jí to a to cinklé vybírání dalších interpretů? trapnost....a jak může vyhrát Slováčková s Prodigy? to bylo tak strašné až jsem to musel přepnout na jiný program. Třetí řadu prosím ne, ale jsme přece v ČR, kde hudbě vládne Mandrage, filmu Troška a televizi Hovna, jen tak dál... ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už přestala poslední řada Superstár bavit i ty nejotrlejší diváky a už se do ní znova nepřihlásil ani Ruda z Ostravy, řeklo si nejspíše vedení nejodpadovější televize dnešních dnů, že by nebylo od věci spáchat nějaký jiný tupý pořad, kde by se již nemuseli ztrapňovat soutěžící bez soudnosti, protože to v dnešní pohnuté době humanismu není vůbec kůl. Narvat ho do prájmtájmu by pak mohlo ušetřit nějaké ty love, protože nebude třeba kupovat předražené Hollywoodské kraviny a beztak se tímhle Češi zabaví líp. Navíc odpadá předlouhý konkurzní porod, který také není úplně zadarmo, a za ušetřenou almužnu už se nějaký ten přestárlý břídil, nebo vyčpělá hvězdička sami přihlásí, popřípadě jsou obsazeni nějací ti neznámí amatéři z Ulice nebo jiných upadajících hovadin, které již ztrácejí sledovanost, neboť cílová divácká skupina kvapen vymírá. A tak vznikl Tvůj xicht, co kdáká povědomě, kde si herci tleskají navzájem a ani trochu to nevypadá trapně! Odpad nedávám jen z toho důvodu, že tu existuje pořad s názvem Take me out, který tento hravě strčí do kapsy, a také za pár povedených replik, například Petr Rychlý jako Nedvěd a Martin Dejdar jako Věra Špinarová! Tam to chtělo skutečně velké sebezapření. 20% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jak jsem první řadu hanil a celkem hejtoval za trapnost, tak se mi to postupně začalo více a více líbit - především ty proměny a kvalita, se kterou se do svých vystoupení "neprofesionálové" pouštějí. Dokonce si dokážu odpustit i nějaký ten seriál nebo hru a na chvíli zasednu k televizi, abych si tuto show zhlédnul. Takže zvyšuji ze tří na čtyři a to jenom proto, že tahle show mě prostě baví a odpady si nezaslouží. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi dejte si facku, automaticky dávat odpad, protože je to z TV Nova, to se styďte. Přeci jen za týden se naučit jednoho zpěváka a hlavně celou choerografii je velmi náročné. Já to přeci jen dokáži ocenit a tohle je ta pravá show, kam se hrabou kde jaké talenti a podobné kraviny. Občas se u některých dobře pobavím, teď se mi zdá, že i více, a proto zvedám hodnocení. Konečně něco na Nově u čeho vydržím. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • V deváté sérii, kdy Denisa Nesvačilová ztvárnila podobu příšerky jménem El Chombo, výroba masky trvala 9 hodin. Po pár hodinách z masky Denisu začala bolet hlava. (TheSlezy)
  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno