Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (441)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru je tento pořad zbytečně podceňovaný. Místy je to zábava, a nad některými proměnami zůstává rozum stát. Pravdou je, že neustálé vychvalování všech výkonů je kontraproduktivní, protože ne vždy se zadaří (Vojtkův Jackson, většina Holišové). Někdo je přeceňovaný (Holišová), a někdo umí zpívat a svou show prodat (Fialová, Cina). Rychlý s Etzlerem jsou tam vyloženě pro pobavení. Za mě to na 3 hvězdy v pohodě stačí. ()

Vitow 

všechny recenze uživatele

Až kolikrát se divím co ty naše české televize dokáží vyprodukovat, ve snaze pobavit lidi před spaním po dni plném práce, za ... no ani nevím jak to nazvat bizárnost? úchylnost? snad možná perverznost? Nevím, nevím a možná ani nechci. Každopádně jsem rád že to vzniklo, protože kdyby ne, bál bych se že relace jako Rande se už nikdy nebudou opakovat a za 10 let se nebudeme mít čemu divit a říkat jo to tenkrát to byla punková doba. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že jsem v životě nemasturboval nad ruským filmem, nad ruským tenisem jo, v dobách Anči Kurvinikové, jenže nad skutečným ruským filmem nikoliv. Pravda, příležitostí mnoho nebylo, nejblíže jsem měl k tomu u seriálu Sedmnáct zastavení jara, jenže v záběrech se objevoval spíše hlavní hrdina, což mému ejakulátu skutečně neprospívalo. Přesto mě někdo v masturbaci předčil. Byli to ti uživatelé databáze, kteří bezmyšlenkovitě udělili stupid ruským filmům, po pěti rudých hvězdách. Nestačilo to, do červených čísel se dostaly i polské filmy. Ptal jsem se ve svém okolí, jestli by se někomu mohl líbit nějaký ruský a polský film. Ne, nikomu! Takže normální diváci nepotřebují žádnou filmovou databázi, která by jim určovala vkus. Tudíž jsem hned věděl, že show na pokračování, v níž se české celebrity stylizují do slavných zahraničních zpěváků, zde nebude hodnocena kladně. Objevuje se v ní přece výkvět českých umělců, z nichž někteří jsou naprosto zatracovaní. Kdo by se v této show měl objevit, aby to tedy stálo za to?! V téhle neotřelé show se zajímavým formátem jde o pobavení, je to i říznuto parodií. Teď k záporům: Sokol v roli moderátora neobstál, to jsem od něj čekal víc. Rychlý pryč z pódia, Kohák pryč z poroty, je ho už všude plno, Čvančarová kozy ven, Chýlková působila znuděně, proč to bere, když má nároky posazené na nejvyšší míru. Název je poněkud nelogický. Je mně úplně jedno, jestli nějaký zdejší mamrd nakydá své přemoudřelé kecy, když by byl v reálu schopen akorát umývat to pódium ve studiu. Takže úplně v pohodě show. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snažím se nehodnotit po jednom dílu jako většina zde zúčastněných a tak jsem si počkal až na samotný závěr této show. Na Novu docela dobrý pořad. Sice porota mohla být v trochu jiném složení, ale jinak soutěžící podali mnohdy velice dobré výkony. Přiznám se však, že jsem znal jen Rychlého, Chýlkovou, Pazderkovou, Krause a Vondráčka. Fialová, Mišík a Holišová příjemně překvapili většinou svých vystoupení. Jo narazil jsem tu na řadu trapných výkonů i převleků, ale svůj účel tato show splnila a já se zabavil. Takže dám s klidným svědomím průměrné hodnocení, protože znám celou řadu stupidnějších televizních pořadů. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)
  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)

Reklama

Reklama