Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele Ratemus k tomuto seriálu (3)

Stranger Things (2016) 

alá E.T. alá Pavučina snů alá plno dalších podobných. Ta inspirace Kingem a Carpenterem tam prostě je v každé vteřině. Začátek naprosto člověka vtáhne, celý seriál je plný napětí, husté atmosféry a občas i humor. Za mě skvělé, všechny linky které se postupně spojí působí skvěle a nenudí, já nemám slov, určitě nejlepší novinka roku. Dále bych velmi pochválil ten 80. kový nádech a ta hudba jak ze starých fantasy. tady se nedá jinak než za plný počet...........Druhá řada je diametrálně odlišná a upouští od toho, co dělalo tu první tak unikátní, jenže jak zopakovat takovou nostalgii a perfektní feeling jako předtím? nové postavy neohromí, příběh neposadí na prdel. Partička individuí byla naprosto zbytečná, ta linka děj neposunula a nikam nenasměřovala. El mi přišla tak trochu zbytečná. Nebylo tam ani tolik napětí a té mrazivé atmosféry. Za mě mírné zklamání, škoda....pořád je to ale na plný počet ()

Season 2 (2017) (S02) 

Zklamání, mrazivé napětí, lehkost, smysl pro detail, důraz na hororovou atmosféru, akce....to všechno je pryč a jen se vaří z vody. Už to tam není, vlastně jen ta nostalgie z první výborné řady. Linka s individui a jejich cesta po zabíjení těch špatných byla naprosto trapná a zbytečná. Jako nějaká akce tam byla a nebýt Dustina a Hoopera tak na to asi kašlu...ta dvojice nových sourozenců také absolutně k ničemu a nikdo tam prostě neumírá. Zklamání, průměr a já váhám, zda chci vidět další řadu ()

Season 3 (2019) (S03) 

Úžasné, seriál nabral výborné tempo, zápletka skvělá, perfektně napsané a zahrané postavy a nečekaně kvantum nefunkčniho humoru. Tohle bylo pohlazení na duši, a nejlepší výkon? Prostě Millie Brown to dotáhne daleko, je to neskutečně sympatická a talentovaná herečka a samozřejmě David Harbour, ten nezklamal. Zde, narozdíl od předchozí série, nemám co bych vytkl. Hrozně se mi líbil ten kontrast humoru a dětských problémů s hororovými a Gore prvky, které se nenásilně střídaly, důraz na věci z osmdesátých let a inspirace terminátorem ale jen v ruském vydání. Úžasné ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama