Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jonathan Reeves (Peter Gallagher) dostane za úkol obohatit Americkou baletní akademii o více současných stylů a celkově ji zmodernizovat. Pověří proto své přední choreografy Charlieho (Sascha Radetsky), Coopera (Ethan Stiefel) a Tommyho (Kenny Wormald), aby vybrali tanečníky do soutěžního soustředění, jehož vítězové budou přijati na akademii. Bella Parkerová (Nicole Muñozová), která odjakživa žije ve stínu své velmi úspěšné sestry Kate, konečně dostane příležitost zazářit jako jedna z tanečnic vybraných na soustředění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Omleté  100x   téma  mladých  a  tance . Ta  Bella  byla  slabá  a  děj  rovněž . Kdyby  to  promítali  před  40ti  lety  byla  by  to  pecka ,  asi .  Dneska  je  to  slabý  odvar  .  Např:  film  Chorus  line  ,  se  dá  vidět  i  po  letech  ,  je  to  na  vysoké  úrovni ,  má  to  napětí ,  tanec  a  "draaajf "  ,  včetně  hereckých  výkonů . Tenhle  Souboj  na  špičkách    je  slabota  i  s  tím  tancem  u  ohýnku .  To  byl  trapas  . ()

castor 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl Tance s vášní od sebe dělí 8 let a v obou se představili Peter Gallagher a skutečný baletní tanečník Ethan Stiefel. Uběhlo dalších 8 let a oba se objevují v další taneční báchorce, kterak dívka žijící ve stínu úspěšné sestry (z druhého dílu) ke štěstí přišla a na vrchol se vydrápala. Nic víc, nic míň. Teda samozřejmě (asi hodně) hodin tréninku, litrů potu, otlačených špiček a bolavých zad. Rozkouskované, povrchní, stokrát omleté, navíc v prvním díle vše v tanečních pasážích fungovalo o poznání lépe. Ostatně samotné hlavní hrdince to v tanci docela drhnulo. ()

Reklama

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Celkom milý film so sympatickou hlavnou hrdinkou a blonďatou kočkou jej kamarátkou. Tanečné filmy si vždy rád pozriem, pokiaľ majú aspoň aký taký dej a herci vedia nielen hrať, ale aj tancovať. Tento film spĺňa oboje takže nemám dôvod dať menej ako tri hviezdy. Avšak film po zhliadnutí v pamäti príliš neuviazne. Navyše z tej telocvične ma chytila depresia. Prostredie tanečného campu však oceňujem, navyše to malo aj celkom realistický kontext, žiadna romantická báchorka pre násťročných. Bella je pre mňa prototyp dievčiny, ktorá mala od začiatku ten správny prístup a aj keď tancovať nejak extra nevedela, diváci jej to radi odpustia. 55% ()

kristynca odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry jako, ale nedám ani tu jednu z úcty k prvnímu dílu a to je moje velká srdcovka! Taneční filmy jsou založené na předvídatelných klišé, ale v podání těchhle panáků? Buď najdu někoho, kdo umí alespoň trochu hrát, nebo natočím dokument o taneční škole. Navíc tam nebylo snad jediné taneční číslo, jen takové rozkouskované nic. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Má to celkem předvídatelný děj, i když nic moc jiného jsem od tanečního filmu ani nečekal, ale přesto je to příběh, kde mě jednotlivé postavy zajímali. Asi právě díky té prvoplánovitosti a skutečnosti, že víte, jak to celé dopadne. Tanec ve třech, který je vlastně nejlepším číslem, mě ale dostal. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama