Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O SHIZL GZNGAHR BBB TTTT % + 7,, 1 9 3 4 19 CKIN ETD VAUS ERSTN GUBL CHN Q SCHNITZI GUORSN BLKN (,, 18 4 6 9." Tak to je hlavní zpráva dne, ale málokdo ji dokáže přečíst s takovou elegancí jako bílej strup Giggins. Pro mne je tohle zkrátka nejvtipnější scaryhovadina ze všech scaryhovadin, který jsem viděl. Mě prostě bavil zlomenej páreček otce Toma, prstem čůrající prezident Harris, výsledky zápasů dopředu prozrazující teta Shaneequa, rapující zemědělec George a hlavně sedmismyslovej Cody. Prostě jsem se na Znamení zastavil v Kruhu, ve kterým se střetl Matrix s 8. mílí a nasmál jsem se do sytosti. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po dvojce která se moc nepovedla se tohohle pokračování ujal sám mistr parodie David Zucker a ta změna stylu je patrná a rozhodně k lepšímu. No a pokud dobře znáte jeho režijní rukopis a sedí vám tak je o dost pravděpodobnější, že se budete bavit víc než u druhého dílu. Trapný a nechutný vtipy ubyly a nahradily je ty čistě parodický střílející si z konkrétních filmů. Samozřejmě, že svůj tvůrčí vrchol už má Zucker za sebou, ale povedlo se mu tuhle sérii jakž takž nastartovat po tom co to vypadalo, že další pokračování už nemá smysl. Jenom ten Charlie Sheen mi přišel nevyužitý a znuděný jak kdyby ho to ani moc nebavilo, ale co už ušlo to.60% ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. října 2003 v Los Angeles. (Varan)
  • Vlajka na prezidentovom (Leslie Nielsen) aute je červená s bielimy hviezdičkami, no o niečo neskôr je modrá s bielimy hviezdičkami. (DonParegio)
  • Postava Mahalika (Anthony Anderson) se při testovacích projekcích divákům natolik zalíbila, že s ní tvůrci pro film dotočili ještě další scény, zatímco byl film už ve fázi postprodukce. (buzzwoody)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama