Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Vidím, jak klečíš v psím hovínku…“ Ano tak přesně v takovém duchu se ponese většina děje ve Scary Movie 3. Cindy už není tou „prdlou“ studentkou, ale teď je ještě hloupější novinářkou. Navíc musí dávat pozor na malého synovce (popis jeho porodu stál za to), kterého jsem nesnášel již od první minuty. Ale musím uznat, že některé jeho vidiny stojí za pousmání (viz na pohřbu). Takže já bych tuto parodii rozdělil na dvě části: ta o obrazcích a UFU stála za hovno, Charlie Sheen to zachránit nemohl, proto si Zucker vzal na pomoc Nielsena (ten coby president úžasně předával ceny Matky Terezy), ale jinak trapárna. Za to čas určený Kruhu a dívce ze studny – tak tady jsem se nasmál mnohem více. „Cindy, teče z televize“…Pamela s Jenny sexy jako vždy a navíc v rajcovních šatech – takový začátek nažhaví – no a samotná kazeta byla prostě skvostná. Tentokrát je to už jen velmi průměrná parodie, která podle mě radši ani natočená být neměla. nejhorší pro mě není, protože čtyřka je ještě větší sračka a to jsem neviděl pětku. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie vrazila štafetový kolík do řitního otvoru klasika osmdesátkových parodií a ani to tolik nebolelo. Spojení Kruhu, Znamení a 8. míle do nějakého konzistentního tvaru asi nikdo nečekal, takže se křepčí na houpačce povedených scén a humorové nouze. K tomu prvnímu bych zařadil Leslieho Nielsena u obrazu prezidenta Forda či „resuscitaci“ na pohřbu, kdy timing převážil primitivitu, k tomu druhému výstupy Kevči Harta a pokleslost spojenou s dobovými trendy. Jedna hvězda je na rozloučenou, protože vzhledem k současným společenským náladám se dá očekávat, že kvůli stereotypům v zobrazování afroamerické komunity Scary Movie 3 gone with the wind.. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker byl královská volba... Jak se ukázalo Wayans stěží vypotí jednu slušnou parodii a pak zahájí útok na diváka. Scary Movie 3 je jednoznačně nejlepší z celé série, právě díky odlišnému směru režie a omezení všelijakých prasečinek (ty totiž Wayansové celkem hojně využívaly). S mnoha známých tváří potěší hlavně Leslie Nielsen, který se (k mému údivu) ještě jednou vybičoval k dobrému výkonu. Stojí za to vidět. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Když Cindy (Anna Faris) u vědmy shodí vázu, tak sloup, na kterém váza stála, nespadne, ale zůstane pevně stát v nakloněné poloze. Hned v dalším záběru ale sloup stojí opět rovně. (Honzyg)
  • Severoamerické tržby byly 110 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 220,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama