Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker byl královská volba... Jak se ukázalo Wayans stěží vypotí jednu slušnou parodii a pak zahájí útok na diváka. Scary Movie 3 je jednoznačně nejlepší z celé série, právě díky odlišnému směru režie a omezení všelijakých prasečinek (ty totiž Wayansové celkem hojně využívaly). S mnoha známých tváří potěší hlavně Leslie Nielsen, který se (k mému údivu) ještě jednou vybičoval k dobrému výkonu. Stojí za to vidět. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se smál. A to hodně. Některé gagy nefungují, ale přesto jich více než většina zasáhne do černého a nejde se ubránit smíchu. Přestože jde jen o chabě poslepované scénky, proložení jednotlivých pasáží je uděláno tak, že se víceméně nikdy nenudíte, i když má film i své hodně slabé části. Bavil jsem se u toho hodně, a přestože jde o dosti primitivně založený humor, je tu i spoustu neotřelých a neokoukaných nápadů... ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

První dva díly se mi skoro nelíbily (jednička ušla, dvojka byla hrůza hrůzoucí), ale zdá se že ani Zucker mě už nedokáže přesvědčit o tom, že se v dnešní době dá natočit slušná parodie. Televizní vizáž, spousta ohraných vtípků a unavených herců... naštěstí pro nás se Zucker v jistých místech vzepjal a tak je tu dost situací o kterých budete vykládat svým známým. Ale pospíchejte, tyhle fóry nejsou jako z Hot Shots a za pár dní si je nebudete pamatovat. Bohužel :/ ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Po delší době nadprůměrná parodie s lehkým závanem staré školy, ale bohužel i pár klasickými Wyansovskými vtípky (snad Zuckerova úcta k předchůdcům?). Scénář přes svou příběhovou prázdnotu kvete skvěle okoukanými a do absurdna dovedenými nejprofláklejšími filmovými momenty posledního roku (pokud přemýšlíte, jak lze skloubit příběh Kruhu a Znamení, budete překvapeni) a Anna Faris i napotřetí naprosto "jede" ;). Je celkem citelně znát, jak moc se Zucker veze na moderní popkulturní vlně a podléhá více pokleslým záchvěvům, než by bylo na režiséra jeho formátu záhodno. Má zjevně dojem, že už starého dobrého Mr. Parody minulých let tolik nepotřebujeme. Jaká škoda... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. října 2003 v Los Angeles. (Varan)
  • Ve scéně na začátku filmu hází Becca (Pamela Anderson) svou košili na klec papouška, ale hned v následující scéně ji má zase na sobě. (dc125)
  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama