Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +rozhodně obsazení (potěší Anna Faris, Charlie Sheen, Leslie Neilsen, Anthony Anderson, Simon Cowell a Ja Rule), překvapivě některé scény byly hodně zábavné (parodie na Eminema -ovšem více jich bylo nudných nebo trapných (parodie na Matrix)/// Scary Movie trojka oproti předešlím dílům paroduje Kruh, Znamení, Eminema, Matrix a Majkla Jacksona (určitě jsem si teď na něco nevzpoměl). A je taky více sci-fi. To je asi část, která u mě vyhrává (redakce, Bílí dům). Po hororové stránce se asi moc bát nebudete (což asi byl záměr), jenže smát se asi taky moc nebudete (což asi záměr nebyl). Když to srovnám s předchozím dílem, tak jsem se asi pobavil méně. Přesto bych film neodsuzoval a jelikož takové filmy mám rád (těším se na Scary Movie 4,5, Děsnej doják a Děsnej biják), tak budu k tomuto filmu mírnej. Jednou se dá./// Celkem 65%/// ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O SHIZL GZNGAHR BBB TTTT % + 7,, 1 9 3 4 19 CKIN ETD VAUS ERSTN GUBL CHN Q SCHNITZI GUORSN BLKN (,, 18 4 6 9." Tak to je hlavní zpráva dne, ale málokdo ji dokáže přečíst s takovou elegancí jako bílej strup Giggins. Pro mne je tohle zkrátka nejvtipnější scaryhovadina ze všech scaryhovadin, který jsem viděl. Mě prostě bavil zlomenej páreček otce Toma, prstem čůrající prezident Harris, výsledky zápasů dopředu prozrazující teta Shaneequa, rapující zemědělec George a hlavně sedmismyslovej Cody. Prostě jsem se na Znamení zastavil v Kruhu, ve kterým se střetl Matrix s 8. mílí a nasmál jsem se do sytosti. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Zvažoval jsem dokonce i čytři. Takhle dobrá parodie se dlouho neobjevila. Starý dobrý Zucker dokázal přebít moderní demenci předchozích dílů demencí poněkud oldschoolovou, a rozhodně mu to vyšlo. Pohled na Charlieho Sheena v podobném typu filmu je naprosto neodolatelný, mimozemšťani s kůží, která vypadá jako zelený neopren jakbysmet. není tak dobré jako Žhavé výstřely nebo některé "střely", ale kdo má tenhle žánr rád, určitě se mu to bude líbit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Vidím, jak klečíš v psím hovínku…“ Ano tak přesně v takovém duchu se ponese většina děje ve Scary Movie 3. Cindy už není tou „prdlou“ studentkou, ale teď je ještě hloupější novinářkou. Navíc musí dávat pozor na malého synovce (popis jeho porodu stál za to), kterého jsem nesnášel již od první minuty. Ale musím uznat, že některé jeho vidiny stojí za pousmání (viz na pohřbu). Takže já bych tuto parodii rozdělil na dvě části: ta o obrazcích a UFU stála za hovno, Charlie Sheen to zachránit nemohl, proto si Zucker vzal na pomoc Nielsena (ten coby president úžasně předával ceny Matky Terezy), ale jinak trapárna. Za to čas určený Kruhu a dívce ze studny – tak tady jsem se nasmál mnohem více. „Cindy, teče z televize“…Pamela s Jenny sexy jako vždy a navíc v rajcovních šatech – takový začátek nažhaví – no a samotná kazeta byla prostě skvostná. Tentokrát je to už jen velmi průměrná parodie, která podle mě radši ani natočená být neměla. nejhorší pro mě není, protože čtyřka je ještě větší sračka a to jsem neviděl pětku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Zhruba v polovině filmu Cindy (Anna Faris) odhrnuje koberec, pod kterým byly kuličky s ovocem, ale v dalším záběru vidíme pouze kuličky. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama