Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Spojení Jamie Foxx a opravdu dost drsná krimi ? Toto se už jednou ujmulo v Miami Vice, na které jsem si ihned vzpomněl po tom, co jsem viděl úvodní plakát k tomuto filmu. Baran Bo Odar byl pro mě doposud velkou neznámou, ale teď mi teda ukázal, že v něm něco je. Sleepless mě překvapilo svým tahem na bránu, všechno pěkně odsýpalo bez nějakých zbytečnějších momentů. Jamie Foxx byl trefou do černého, jeho zakaboněná tvář (v zásadě se tak tvářili ale všichni herci) mi na takového typu policisty sedělo. Ve vedlejší roli bych chtěl pochválit i Harboura, který mi přišel po celou dobu sympatický, ačkoliv to nebyl žádný beránek. Jak tady všichni už asi posté omílají, tak scénář určitě nebyl z kategorie těch nejkvalitnějších, ale že by byl až tak tragický ? S tím nemohu souhlasit. Pár nelogických momentů bych našel, ale nic, co by mě nějak více vyvedlo z míry. Bitky jsou fakt drsné, naturalistické, opravdu takové, jaké bych si představoval v každém akčním filmu. Děj sice probíhal pouze v kasině nebo kolem něj, ale mě to přišlo jako dobrý nápad. Závěrečná sekvence v garážích byla skvělá stejně jako ta následující v autě. Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale já bych dvojku prostě a jednoduše chtěl. Potenciál stát se nadprůměrnou sérií to má. Za mě dávám 81 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx hraje policistu, kterému po nepodařené obíračce unesou syna a může tak začít thriller plný zvratů. Filmu napomáhá povedený casting, režisér se snaží pracovat s postavami a trošku zamrzí, že akce nemá větší šťávu. Přitom se tvůrci snaží děj pořád pestře zamotávat, byť někdy nesmyslně, neustále se něco děje a napětí se daří udržovat. Překvapilo mě, jak zručně se podařilo Hru o všechno natočit a vzhledem k rozpočtu vypadá nadprůměrně. Chtělo to mít jen větší koule a drsnější akci.......6/10 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5*. Vůbec to není špatné béčko. Původní Sleepless jsem bohužel neviděl, takže nemám s čím srovnat, ale jako akční jednohubka splňuje co má. Foxx je v roli sympaťák, McNairy hraje typického tyranistického zloducha také velmi dobře. Vše je to navíc dobře nastříhané, akce jsou servírovány v rozumných intervalech a nenajdete zde ani žádné vyložené kraviny. Na večer s pivkem velmi dobré. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama