Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 2
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (2)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

1. série: Netflix se fakt snaží. Snaží se zamaskovat klasickou epizodickou tuctovost, která z celého seriálu dýchá zatuchle jako týden nemytá kuřácká držka. Ale lehce to je provoněné a zamaskované sympatickou hlavní hrdinkou, skoro až dětinským příběhem, který je však plný krve a brutality. Dokáže takový být. To bez pochyb. Nicméně nic to nemění na faktu toho, že mnohdy se setkáte s tím, že zápach dorazí tvrdě do vašeho nosu. Sabrina a její koncept je všem velmi známý. My ji spíše známe z toho sitcom rázu, který ve výsledku nebyl zase tak moc hrozný. Ale nic to nemění na tom, že jsem očekával od této Sabriny dost. Horovová verze, která se ve výsledku povedla. Ale nejde o nic světoborného, jelikož si tvůrci mohli mnohdy vyhrát více s tím dějem. A to ani nezmiňuji to, že zásady postav se dokáží měnit jako počasí. Lépe zpracovaný, více koukatelný a vyvoněnější Lucifer. 2. série: Sabrina byla vždy hodnocena jako horor. Po této sérii už plně dokážu pochopit proč. Až neuvěřitelně stupidní a pseudopropagandu jsem dlouho neviděl. Série začala dost smutně a nešťastně. Už jenom tím, že šlo o silně nezáživný kousek, který se jenom utvrzoval tuctovost první série. Tak nějak se potvrdilo, že jde o materiál pro holky a gaye (což není homofobnní, ale fakt ze života). ()

Série 1 (2018) (S01) 

Netflix se fakt snaží. Snaží se zamaskovat klasickou epizodickou tuctovost, která z celého seriálu dýchá zatuchle jako týden nemytá kuřácká držka. Ale lehce to je provoněné a zamaskované sympatickou hlavní hrdinkou, skoro až dětinským příběhem, který je však plný krve a brutality. Dokáže takový být. To bez pochyb. Nicméně nic to nemění na faktu toho, že mnohdy se setkáte s tím, že zápach dorazí tvrdě do vašeho nosu. Sabrina a její koncept je všem velmi známý. My ji spíše známe z toho sitcom rázu, který ve výsledku nebyl zase tak moc hrozný. Ale nic to nemění na tom, že jsem očekával od této Sabriny dost. Horovová verze, která se ve výsledku povedla. Ale nejde o nic světoborného, jelikož si tvůrci mohli mnohdy vyhrát více s tím dějem. A to ani nezmiňuji to, že zásady postav se dokáží měnit jako počasí. lépe zpracování, více koukatelný a vyvoněnější Lucifer. ()

Reklama

Reklama