Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Recenze uživatele DwayneJohnson k tomuto seriálu (2)

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) 

Nějak mi ta Sabrina Spellmanová vlezla pod kůži, to se musím přiznat. Nemastný, neslaný začátek, ale jak se blížil poslední díl, přistihl jsem se při něčem hrozném. Že totiž nepoužívám rychloposun, při některých nudnějších scénách a sleduju pěkně od začátku, až do konce. Přesně ta situace, kdy se z ošklivého kačátka vyklube solidní káča a Vám je pak líto dát si ji se zelím a knedlíkem. Vůbec mi nevadila lehká překombinovanost a dva palce nahoru zvedám za obě tety. Jedním slovem rozkošné, což platí hlavně o "Eowyn", která sice zestárla a přibrala, ale jiskru a smysl pro opravdu černý humor má pořád, což se mi asi líbilo úplně nejvíc. Takže jo, čistě za sebe můžu doporučit, není to určitě top pecka, ale solidní věcička, která tu a tam, jednou za čas rozhodně neuškodí. Sláva Satanovi! ()

Série 2 (2019) (S02) 

I když je moje hodnocení stejné, jako v první sérii nemůžu se zbavit pocitu jistého zklamání. Dvojka přináší totiž navlas stejný koncept, který je už okoukaný a místy i dost nudný. Čas od času to vytrhne nějaký nečekaný moment, herec, kterého jsem léta neviděl, nebo vtipná situace, ve finále ale spíše zklamání a ptaní se sama sebe, jestli už jsem s touhle blonďatou Sabrinou nadobro neskončil. Uvidíme, uvidíme, ale jako nejočekávanější pokračování na příští roky to rozhodně nevidím. ()

Reklama

Reklama