Reklama

Reklama

Špinavej John

(seriál)
  • USA Dirty John
Trailer
USA, (2018–2020), 11 h 49 min (Minutáž: 41–51 min)

Hrají:

Eric Bana, Connie Britton, Julia Garner, Juno Temple, Jake Abel, Olivia Grace Applegate, Joelle Carter, Camille Chen, Brent Anderson, Sarah Pribis (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Když se láska změní v cosi zvráceného a důvěra se zneužívá k manipulaci, stát se může cokoli – třeba i vražda. Kriminální seriál podle skutečnosti. (Netflix)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (2)

Špinavej John (2018) 

Nenápadný seriál částečně inspirovaný skutečným příběhem o podvodníkovi, kterého velmi přesvědčivě hraje Eric Bana(season 1). A právě autentičnost děje, který netlačí na přemíru dramatu nebo thrillerové atmosféry, dává vyniknout plíživému napětí, které narůstá s každou dalši epizodou. Druhá série už takovou kvalitu nemá, ale zaujmout dokáže. ()

Betty Broderick (2020) (S02) 

První epizoda nadchla a už to vypadalo na další Kramerová vs Kramer. Jenže další epizody spadly do rutinní formy vyprávění o strastech rodiny, jenž vedly k rozvodu. Díl v soudní síni látku opět pozvedl a pak už seriál dokráčel zdárně do konce. Rozhodně jde o počin, který za zhlédnutí stojí s některými velmi silnými momenty. Zajímavá je i premisa typu co je schopna žena (ne)vydržet,než ji rupnou nervy. ()

Reklama

Reklama