Austrálie,
Paul Moloney,
Mike Smith,
Steve Jodrell,
Brendan Maher,
Michael Carson, Michael Offer, David Caesar, Peter Andrikidis, Ken Cameron, Mark Piper, Lynn Hegarty (více)
Hrají:
Steve Millichamp,
Rebecca Gibney,
Jared Daperis,
Donna McRae,
Maya Stange, Nicholas Eadie, Leverne McDonnell, Alex Scott, Peter Williams, Frances O'Connor, Nick Carrafa, Dawn Klingberg, Deborra-Lee Furness, Nicola Paull, Robyn Nevin, Dino Marnika, Steve Bisley, Veronica Lang, Ben Mendelsohn, Richard Sutherland, John Atkinson, Amanda Douge, Radha Mitchell, Steve Jodrell, Jason Clarke, Geneviève Picot, James Ryan, Steven Vidler, Colin Friels, Zlatko Kasumovic, Peter Hardy, Belinda McClory, Angela Punch McGregor, Marshall Napier, Martin Trainor, Richard Roxburgh, Jacqueline McKenzie, Annie Jones, Brett Climo, Steve Jacobs, Gary Day, Kerry Armstrong, Max Phipps, Molly McCaffrey, Ian Bliss, Andrew Blackman, Ross Williams, Guy Pearce, Lewis Fiander, Harry Shiamaris, Hugo Weaving, Bruce Spence, Asher Keddie, Sullivan Stapleton, Bryan Marshall, Andrew W. Walker, Jane Allsop, Hugh Jackman, Catherine Wilkin, Kick Gurry, Vince Colosimo, Sonia Todd, Grant Bowler, Garry McDonald, Petra Yared, Peter Kowitz, Peter O'Brien, Márton Csókás, Helen Jones, Masa Yamaguchi, Doris Younane, Paul Hampton, Damian Walshe-Howling, David Roberts, Peter Barron, Tony Barry, Essie Davis, Brett Tucker, Rodney Afif, Suzi Dougherty, William McInnes, Rhondda Findleton, Matthew Dyktynski, Richard Cawthorne, Emily Browning, Martin Copping, Mary Docker, Sacha Horler, Wayne Hope, Joelene Crnogorac, Andrew Clarke, Jeremy Callaghan, Daniel Daperis, Kate Keltie, Damien Fotiou, Merridy Eastman, Frank Magree, Marcus Graham, Alan Hopgood, Katherine Thomson, John Gregg, Rob Lobosco, Michael Veitch, David Tredinnick, Jane Hall, Mark Hennessy, John Gaden, Renato Bartolomei, Matthew Quartermaine, Grant Piro, John Walton, Tom Stewart, Shanti Gudgeon, Louise Miller, Hamish Hughes, Jeremy Angerson (více)
(další profese)