Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pokud jako fanoušci Star Wars dokážete přijmout možnost krátké muzikálně-komediálně-sváteční odnože své oblíbené série, budete se královsky bavit. Osobně jsem se dlouho tak nenasmál. Je ovšem otázka, zda byl takový i původní záměr při natáčení, avšak to už bych nechal subjektivnímu výkladu. Obzvláště scéna při které Han Solo "vycuká" imperiálního vojáka k sebrání blasteru, při kterém dotyčný voják přepadne přes zábradlí, je z komediálního hlediska přímo geniální a hraničí až s parodií sebe sama. Chewbaccova rodinka je také nepopsatelná! ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to hlavně pro děti, ale vždyť přece snad ani děti na tom nikdy nemohly být tak zle, aby se jim líbilo zrovna tohle. Každopádně pověsti nelhaly - bizarnější dílo aby jeden pohledal a jestli někdo nemůže vystát Jar Jara Binkse, v tomto případě mu bude stačit pět, deset nebo nedejbože patnáct minut na to, aby prvního Gungana, kterého potká, pozval na pivo a za všechno se mu upřímně omluvil. Protože třeba pohled na paní Chewbaccovou v zástěře, která vaří podle televizního pořadu čtyřruké mimozemšťanky... Ne, ne, ne a ne. Je to vážně Síla. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

V opravdu bizarním svátečním speciálu se představuje Chewbaccova rodina. Není divu, že na hodinu a půl wookijských skřeků by Lucas nejraději zapomněl. The Star Wars Holiday Special je špatný i pokud se na něj díváte jako nejzarytější a nejvěrnější fanoušek. Harrison Ford a Mark Hamill se sice mihnou ve vedlejší roli (Ford coby neohrožený Solo s poněkud lhostejnějším výrazem, než je pro tohoto intergalaktického pašeráka obvyklé briskně odzbrojí zlovolného imperiálního vojáka), ale nestojí to za to. Zbytek je více méně nesourodou přehlídkou tehdejších televizních hvězd. Pokud si na ni přesto troufnete, odměnou budiž animované intermezzo představující Bobbu Fetta a zpívající princezna Leia. Ta může být i docela dobrým trestem. ()

FellowT odpad!

všechny recenze uživatele

Ako by som začal... Jedného krásneho dňa sme sa s kamarátmi rozhodli že si pozrieme tento krásny dobrodružný/ /sviatočný /rodinný /sci-fi /erotický /muzikál plných emocií, radosti či obav s ohlučujúcimi a opakujúcimi zvukmi tvorov menom Wookie, ktorý vám rozhodne spríjemnia skoro dvojhodinový hudobný zážitok. Ak sa pýtate.... Budú tam aj titulky ? Nemajte obavy nebudú. Užijete si plný dvojhodinový zvukový potencial emocionalnych výlevov Wookie. Potom prichádza na rad muzikál. Kde si poviete... "Konečné niečo iné..." CHYBA ! Zistite že nie len Wookiovia vám možu s prijemniť tento skvost. Hudobné skupiny vám prídu ako na drogách a máte chuť si zobrať aj vy... aby muzikál skôr ubehol. Nehovoriac o medzihviezdnej pornografií pre starých wookieov. Tento muzikál odporúčam pozrieť len ak máte pud sebezáchovy v úplnom poriadku. (Trash) ()

Blazkowicz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, konečně to mám z krku. Co k tomu ve zkratce říct? Otřesné. Co to jako mělo znamenat? Míchají se tam nějací uřvaní mutanti, úplně random postavy bez nějakého významu, zpívající černoška, kreslený příběh, no prostě úplně všechno. Z fanouškovské úcty k Star Wars jsem přemýšlel aspoň o jedné hvězdě, ale já už jsem dnes večer jeden špatný film viděl, takže nic nebude. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (15)

  • Sám režisér George Lucas povedal o tomto filme: "If I had the time and a sledgehammer, I would track down every copy of that show and smash it.", čo by sa dalo preložit ako: "Keby som mal čas a kladivo našiel by som každú kópiu filmu a zničil ju." (martincba)
  • Hlavní herci, ktorí sa v tomto špeciáli objavili, ako aj samotný George Lucas, sa k tomuto dielu radšej nevyjadrovali. Len Carrie Fisher (princezná Leia) o tom bez problémov hovorila. (ČSFD)

Reklama

Reklama