Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

V těch nejhlubších končinách vesmíru se musí tato prapodivná posádka vyhnout těm, kteří je pronásledují, a zároveň se naučit spolupracovat, aby zůstali o krok napřed a mohli rozlousknout záhadu, která obklopuje jejich loď. (TV Nickelodeon)

Recenze uživatele durdin k tomuto seriálu (2)

Ztráty a nálezy (2021) (S01E01) 

Takový Star Trek, ke kterému kdyby mě někdo posadil a řekl mi, že to je jeden z dílů Star Wars: Clone Wars, tak bych mu to asi spolknul i s navijákem. Tedy až zhruba do půlky, kdy dojde k nalezení hvězdné lodi federace a děj se mírně poodhalí. Proč ale loď stylově zapadá spíš jako ze Star Trek: Do temnoty ? A co tam dělá hologram Janeway? Kam se poděla původní posádka? A jak se tam vůbec ta loď dostala? A co na to Jan Tleskač? Kdoví, třeba najdeme i plánek na létající kolo... asi takový mám z prvního dílu pocit. ()

Okouzlený hvězdami (2021) (S01E02) 

Otravný puberťák Dahl, samozvaný kapitán lodi Protostar, nás tentokrát vezme na výlet k hroutící se hvězdě. Naštěstí všechno dobře dopadne a pohádky je konec. Ale jako jo, když si uvědomím, že to je vlastně pro děti, tak to není zas tak špatné. ()

Reklama

Reklama