Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Idril 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám proto, protože jsem četla knižní předlohu, a toto filmové zpracování se mi nelíbilo. Hlavní hrdinové, které sleduji ve filmu, nemají nic společného s těmi, které jsem potkávala v knize. Ani celková atmosféra příběhu a vylíčení milostného trojúhelníku neodpovídá tomu, co jsem četla. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu. Zvláště, když tento film by mohl být součástí "rodiny" jako jsou filmy Baby Boom nebo Přes palubu. Některé shodné znaky tady jsou - stejná délka, podobná filmová hudba... Jenže narozdíl od zmíněných filmů, o kterých jsem věděl, že jsou to komedie a skutečně jimi byly (bavil jsem se, zasmál), tady nevím, o co šlo. Romatický film? Drama? Možná z každého trochu, ale obojí nic moc. První půlka se hrozně vlekla, od půlky to začalo být lepší, ale všechno pokazil příšerně sladkobolný závěr... Moje duše romantika si tentokrát moc neužila. Jak povídám - škoda, příběh samotný mohl být zpracován lépe. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel schumacher /Telefonni Budka, 8 mm/ natocil slusnu romanticku dramu o laske, o prekonavani choroby a riesia sa veci spolu s tym suvisiace. Kludnym ma to nenechalo, posobive dialogy a hoci Julia Roberts /prostitutka z Pretty Woman/ nevie velmi hrat a novodoba Greta Garbo z nej nikdy nebude, film je slusna oddychovka s kvalitnymi kulisami a dialogmi. Kampbell Scott a Vincent D´Onofrio to celkom dobre ustali : 65 % ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání musím uznat/přiznat si dvě věci. Julii to strašně seklo, snad ještě víc než v Pretty Woman. A ta druhá věc je, že sledovat takhle citový film v času své krize, není dobrý nápad. Pořád jsem čekala, že se zabije sám a ono nic. Kdyby do titulek umřel, slzela bych. Zemřít mladý - tak proč sakra neumřel?! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický kousek, který se snaží hrát na city a musím uznat, že se to Joelovi u mnohých skutečně povedlo. Nejedna náctiletá si určitě pobrečela a ždímala kapesníček. Popravdě však musím uznat, že ani já jsem nezůstal zcela klidným. Sice jsem nebrečel, ale chemoterapie se bojím jako čert kříže a navíc mám Julii Roberts docela rád. Nešlo si však nevšimnout velkých výkyvů ve scénáři, kdy se tu a tam objevily nudné pasáže. 50% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama