Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tenhle motiv, tedy že mimozemšťan se ukrývá v lidském těle, likviduje porůznu lidi, a mění jen jejich těla, tak už jsem viděl. Hrála ho přitažlivá žena - vamp. Jen to nebyl žádný dobrák a končí to vlastně tak, že ji nenajdou, takže se vnucuje další pokračování. Aby ovšem bylo zajímavé, tak musí film i gradovat, což mi nepřijde, že se zde děje. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočené levné béčko o mimozemšťanovi, který parazituje uvnitř svého hostitele a nutí ho páchat kriminální delikty a o jeho pronásledovatelích. Ze scifistického či hororového hlediska bezvýznamná záležitost, které schází i vzhledem k omezenému rozpočtu i výprava. Jednorozměrný snímek pro příznivce akční podívané. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna filmu je zatraceně skvělá. Týpek v baloňáku a s brokovnicí vykrade banku, před ní bez mrknutí sejme fízla, nasedne do svého černého Ferrari, pustí song On Your Feet od Shok Paris a uhání to ulicemi Los Angeles před hromadou policajtů. Tohle je nějaká úvodní sekvence. Mimozenšťanova posedlost rockovou hudbou je cool a když vykrade obchod s muzikou, tak jsem si v pozadí všiml pár kapel, pro který bych to vykradl taky (Misfits, Generation X, Buzzcocks, Uk Subs, Sex Pistols, Verbal Abuse, etc.). Krve je dost a závěr s plamenometem je taky pretty cool. Přes to všechno uděluji pouze průměrné hodnocení. Přišlo mi, že film je s množstvím převtělováním a nesmrtelným parazitem zbytečně natahovaný a se závěrem filmu jsem se ze svého morálního hlediska nedokázal ztotožnit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Multižánrová střílečka s odporným mimozemským stvořením, které má rádo hudbu, holky, Ferrari a samozřejmě zabíjení. Je to nenápadná a nenáročná podívaná s dobrými herci, kteří toho ovšem nemají moc co hrát, protože jejich postavy jsou strašně ploché, což je největší problém tohoto filmu. Možná by neuškodilo přidat trochu víc komedie, jen s náznaky to The Hidden moc daleko nedotáhne. Ale dalo se to, vidím to někde mezi 3 a 4*. Místy mi to i trochu připomínalo filmy jako Věc a Anděl smrti. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

To si takhle přepínám kolem půlnoci kanály a skočí mi tam chlapík, který právě vyloupil banku a ujíždí v černém Ferrari, se kterým bez milosti sestřeluje lidi. Jiný film jsem tedy již nehledal a dobře jsem udělal. Tajemné zlo je klasické hororové béčko z let osmdesátých. Jenže já jsem Bé pozitivní a na podobné filmy se moc rád podívám... Záhadný mimozemšťan krade lidská těla, se kterými pak loupí, vraždí a moc rád jezdí ve Ferrari. Vesmírnému návštěvníkovi je v patách podivný policista v podání sympaťáka Kylea MacLachlana, který řídí *chvíle napětí* také Ferrari. Koncept je podobný Carpenterově Věci, kde mimozemšťan také mohl vypadat jako člověk, ale zde většinou víte do koho se mimozemšťan převtělil takže tím odpadá napětí a v momentě, kdy si mimozemšťan vybere striptérku za své příští tělo dokáže, že kluci z vesmíru mají jak dobrý vkus na auta tak i na ženy. Hudba se snaží za každou cenu podtrhovat strašidelnou atmosféru, ale není moc povedená a já bych jí dokonce označil za šílenou. Jedná se o celkem napínavý akční horor, který nevyděsí, tak jak by chtěl. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)
  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama