Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je jak od Bessona za mlada (nebo řekněme před 20ti lety). Žádné přehnané francouzské přehrávání, žádné laciné CGI efekty, prostě stará kaskadérská škola a ne nijak komplikovaný scénář. Hlavně, že se dobře bourá a hezky pere (nebo hezky bourá a dobře pere :)). Po dlouhé době příjemná oddychová záležitost, nijak nezatížená neduhy poslední doby (nebo Disney studia ;)). ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Film mal niekoľko veľmi dobrých momentov z ktorých možno vyzdvihnúť najmä záverečnú naháňačku na autách ale celkovo nepriniesol nič nové - skorumpovaný policajt, dobrý zločinec, útek z policajnej stanice v štýle filmov s Terrence Hillom. Ak by to obsahovalo niekoľko vtipnejších momentov v štýle série Taxi, taxi mohlo to dopadnúť podstatne lepšie a ako sa to v niektorých komentároch spomína v niektorých momentoch to silno pripomenulo tvorbu Luca Bessona. Škoda že ich ale nebolo viac. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Tuctové krimi béčko na pomezí bessonovek (à la Taxi či Kurýr) a adrenalinových krimi thrillerů Cavayého. Na první mu však schází větší příklon k chtěné pokleslosti a častější akci, na to druhé zase zběsilé adrenalinové tempo nenechávající prostor pro zapojení mozku a řešení logických lapsů. Ostatně na to jaká je to kravina, tak se to bere krapet moc vážně a umí to být místy echt utahané. Ovšem zároveň se tu a tam přeci jen dostane ke slovu poctivá kaskadérská akce (především útěk z policejní stanice je lahůdkový) či několik solidních srážek plechů čili se to dokoukat bez větší újmy dá, ne že ne. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Taková Kobra 11 po francouzsku, kde si k pomačkanm plechům s pěknou hudbou přihoďte i pohledné zběsilé pěsti. Bitka na policejní stanici  patří k ozdobám celého filmu, anžto její choreografie je báječně promyšlená a zábavná, stejně jako výše uvedené bouračky a stíhačky v autech. Kdo hledá nenáročnou jednohubku s výborně natočenou akcí bez pokusů o dramatické nadstavby či jiné vedlejší motivy, rozhodně neudělá chybu. Náladová čtyřka, páč jsem si hned po projekci nastřelil i dvojku ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Upravený Renault Clio z úvodu filmu má za předními sedadly motor Lamborghini. Zajímavé je, že samotný Renault vyrobil stejnou generaci Clia také s motorem umístěným za předními sedadly. Šlo o variantu Clio V6 s třílitrovým šestiválcem a pohonem zadních kol. Ve dvou sériích vzniklo méně než tři tisíce kusů této sportovní verze. (FIAT 500)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)

Reklama

Reklama