Reklama

Reklama

American Horror Stories

(seriál)
  • USA American Horror Stories
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 23 min (Minutáž: 38–52 min)

Hrají:

Paris Jackson, Matt Bomer, Sierra McCormick, Billie Lourd, John Carroll Lynch, Aaron Tveit, Naomi Grossman, Cody Fern, Charles Melton, Danny Trejo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(19)

Obsahy(1)

American Horror Stories je voľné pokračovanie oceneného antologického seriálu od Ryana Murphyho a Brada Falchuka s názvom American Horror Story. Týždenný antologický seriál bude v každej epizóde predstavovať iný hororový príbeh. Od roku 2011 tvorcovia AHS nanovo definovali hororový žáner rôznymi časťami, v ktorých sa objavil strašidelný blázinec, sabat čarodejníc, putovná šou čudákov, strašidelný hotel a samotná apokalypsa. Televízny seriál vychoval zástup oddaných fanúšikov, ktorí netrpezlivo čakajú, aké hrôzy prinesie ďalšia kapitola. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (11)

Pan(na) z gumy, část první (2021) (S01E01) 

Super rozjezd. Návrat do domu z první řady AHS byl hodně dobrej nápad. Vše je perfektní, super atmoška, perfektní nápad s latexovou kombinézou a dočkáme se i několika mordů. Jsem zvědavej jak to dopadne v příštím díle. Jediný co mě jako vážně naštvalo, tak byla ústřední trojice, rodiče dva teplouši a dcera lesba, to jako vážně 🤦 ()

Pan(na) z gumy, část druhá (2021) (S01E02) 

Výborné zakončený příběh z minulého dílu, vtipné, zábavné, krvavé. Skvělá záležitost. ()

Autokino (2021) (S01E03) 

Tak takhle snad bylo ještě lepší než dva úvodní díly. Svižné, zábavné, krvavé, přesně tak jak to máme rádi. Tohle se sakra povedlo. ()

Někdo zlobil (2021) (S01E04) 

Zatím nejslabší díl který v podstatě zachraňuje jen závěrečná slasher čtvrthodinka, jinak by to byla těžká slabota. Závěr byl povedený a vraždící Santa v podání Mačety byl fajn a jeho vystrojený stromeček neměl chybu. Mimochodem těm smradům to fakt přejete. ()

Ba'al (2021) (S01E05) 

V každém případě zatím díl s největší atmosférou a povedenými zvraty, ale zase ten konec to byl vážně těžký úlet a ztvárnění Baala bylo dost komické. Celkově ovšem slušná podívaná, na kterou se opravdu pěkné koukalo. Jen ještě jednu výtku k tvůrcům, sakra když si už vypůjčím mytologickou postavu a to ještě do Ela známou, tak si o ní alespoň zjistím základní info ať éteru nepustím nesmysly jako se stalo v tomto případě, protože Baal nebyl žádný ,pán much, ale někdo úplně jiný, ale to jen tak mezi řečí. ()

Feral (2021) (S01E06) 

Parádní lesní podívaná s dokonalým koncem. Mělo to spád, atmosféru a především dobrý nápad. Parádní díl. ()

Konec hry (2021) (S01E07) 

Perfektní zakončení série a v podstatě taková pocta a zároveň zakončení první řady původního seriálu. Navíc se potkáme se spoustou postav z puvodního seriálu. Za mě naprostá bomba a naprostá spokojenost. Jsem opravdu zvědavej na druhou řadu, s tímto seriálem jsem zatím velice spokojen a svou existenci si obhájil. ()

Domeček pro panenky (2022) (S02E01) 

Parádní úvod do druhé série, skvělý nápad s panenkami i s provázaností na původní seriál, tentokrát s třetí čarodějnou sezónou. Pokud by takto vypadal každý díl, byl bych opravdu spokojen. ()

Aura (2022) (S02E02) 

Povedený duchařský příběh se slušnou atmosférou a povedeným finálem. ()

Jízda (2022) (S02E03) 

Hodně slabý a nudný díl, který mě opravdu nebavil, ale dokoukal jsem to. Zatím neslabší díl celkově. ()

Dojičky (2022) (S02E04) 

Docela bizarní s bohužel zbytečně unáhleným koncem. Promarněný potenciál, ale jinak podívaná slušná, ale mohlo to být mnohem lepší. ()

Reklama

Reklama