Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Diskuze

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jedna lastovicka leto nerobi. Hod dalsi podobny pripad, lol.

Navyse, woke trdla maju nervy z toho, ze ludia maju radi Kena.

 

Greta Gerwig thought she was making a Barbie movie. But certain men saw an entirely different film, some accusing it of sexism and others heralding it as a pro-patriarchy awakening.

Barbie has dominated at the box office since its release on July 21, and could become the highest earning movie of 2023. Reviews from audiences and critics have been mostly positive.

"My hope for the movie is that it's an invitation for everybody to be part of the party and let go of the things that aren't necessarily serving us as either women or men. I hope that in all of that passion, if they see it or engage with it, it can give them some of the relief that it gave other people," Gerwig recently told the New York Times, responding to some of the reaction, namely that of conservative political commentator Ben Shapiro burning a Barbie doll on his YouTube show after watching the movie.

https://www.newsweek.com/men-watching-barbie-movie-wrong-longhouse-ken-1816029

____________

 

 

You can tell they hate the fact they made a film that is accidentally based and has a very sympathetic male character

https://www.reddit.com/r/kotakuinaction2/comments/15h5bfn/men_are_watching_barbie_wrong_while_women_are/

na příspěvěk reagoval Darth_AK

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Tak dokážu si živě představit, jak by se zvedla vlna toho, že je to WOKE a jak zase dělají z kladného mužského hrdiny záporáka aby ženské protagonistky mohly ukázat svou nadřazenost :D 

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

W.Dow

Já doufám, že Thrawnovi se podařilo Ezru nějak totálně pobláznit, a z Ezry je teď Joruus C´baoth. Bylo by to naprosto cool a úžasný.

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Vy ještě máte v obchodě vajíčka! Nám už je WOKE sebrali, prý dokud i kohouti nebudou snášet tak v rámci rovnocennosti je zabavují :D

na příspěvěk reagoval Darth_AK

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jo, myslím že by to fungovalo, bylo by to i hezké takové, že syn jde ve šlépějích otce a i bych to víc chápala, kdyby ho učila ale ne jako jedie. Škoda, ale tak nějak doufám, že to si schovávají třeba pro Ezru, že by mohl on tak učit syna svého mistra :)

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

W.Dow

Přesně tak, nedávno jsem byl v obchodě a viděl jsem ty ceny vajíček. Fucking Woke people, říkám si, vždycky když to vidím. 

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Tak tak, pod to se podepisuji. WOKE!!!! může za všechno, a globální oteplování, ruskou invazi, stávky scénáristů a i za výpadek internetu co jsem dnes měla, když jsem byla na dámách a nemohla jsem tak číst konspirace o tom, jak za vše může WOKE!!! :D  

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

W.Dow

Já paradoxně myslel že logičtější by byl Jacen Syndulla, ve kterém by po Kananovi možná mohlo být ještě něco Síly, ale z vývoje seriálu tipuji, že o to Hera nestojí.

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jako taky bych to chápala spíš takhle, jako že síla víceméně vede každého a na každého má nějaký ten vliv,  když je všude :) A jak píšeš, ta už toho má na svědomí celkem dost :D

na příspěvěk reagoval Darth_AK

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Dorehay

Dobře, je pravda že rebely jsem viděla jen jednou, nějak extra si je nevybavuji a spoustu jsem už zapomněla evidentně.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Dacsus

filmová zábava je na ústupu.

čumět na něco co má 30 minut, nebo nedej Bože 2 hodiny dnešní mládež nechce, když za 30 minut překlikáš na tiktoku těch viděí 1000.

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Konieckoncov, to ze akcie Disneya stale padaju a padaju ma nejaky realny dovov, vsakze?

na příspěvěk reagoval Rypicong

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Daj si to na 12:08 - o tom si tu vrieskal ze je to konspiracne cosi, ale ak sa ti zda to co tam hovori Geoge Lucas ako konspiracia, mozno by bolo vhodne zacat uvazovat o navsteve psychiatra

 

(navyse, su tam zhrnute reealne dovody preco je Ahsoka srtanec - ale tie si vsimne ktokolvek nepostihnuty mozgovou obrnou sam - napr. scenu, v ktorej je slecna prebodnuta svetelnym mecom, a je z toho len male bobo - podotykam, ze svetelny mec ma taku tepolotu, ze by jej to v tom momente spalilo vsetky okolite vnutornosti - a hromada dalsich kravin):

 

https://www.youtube.com/watch?v=S482nyjEk8s

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Ale prdlajz, ja som byval trosku nalavo, teraz som v strede - moc veris trdlam, ktore vrieskaju ze som far right, fasoun, nacek atd. Len zial, nech sa kedykolvek spytam na akykolvek dovod, nie su schopni ho dodat.

Len je to typicka  reakcia woke blbeckon na cokolvek, na co nedokazu reagovat protiargumentami.  

 

A nie, neposielam sem clanky zo 'zarucenych' zdrojov, hadzem sem linky na clanky ktore som cital, a myslim si ze trafili klinec po hlavicke. Zial, z pohladu woke blbeckov je far right uz aj Bill Maher.

 

Pretoze ziadne TRUTH, LIES, REVEALED som sem ja osobne nikdy nenapisal, vlastnymi rukami. To ze sa mozno niekde podobne slovo v nazve niektoreho z nich objavilo je cirociry clickbait, to ale nic nemeni na pripadnom relevantnom obsahu videa.

 

Ak by si si ich pozrel, vedel by si to. 

Pretoze napriklad v tom ktore som naposledy zevrejnil v diskusii o Ahsoke samotny George Lucas hovori o tom, ako to naozaj u Disneya je - ak to nepovazujes za relevantne, tak si proste woke blbecek.

 

To ze si pravicak mozes rozpravat svojim woke kamaratom. Pretoze ak by si nim naozaj bol, neliezli by z teba podobne nezmysly. A nezral by si wokesrajdy.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

W.Dow , Dorehay , Dorehay

Z mého úhlu pohledu to bylo lehce při tom tréninku naznačeno, ale já to bral spíš tak, že jí Síla pomáhá třeba ve spojení s tím mečem "it becomes lighter, you are connecting with it", ale není to přímo její "character trait". Koneckonců, ona už tak byla hodně rozjetá v Rebels - asi 17letá Mandalorianka, co sprejuje, umí pilotovat stíhačky, vytvořila na své planetě zbraně hromadného ničení a je dedičkou vládnoucího rodu :D. To mi teda přišlo už dost na to, abychom potřebovali nějaký její talent v Síle (rozvinutější). Asi jsem s tím takto v pohodě, jen mi to nedává moc smysl z hlediska Ahsoky, určitě by i na Mandaloru našla jedince víc přimknutého k Síle, než Sabine. 

na příspěvěk reagoval W.Dow

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Dacsus

Já jsem kovaný pravičák, ale ty už spadáš do kategorie extrémistů. Žiješ ve svém světě, kde může za všechno woke, zlí "left people", rád posíláš články ze "zaručených" zdrojů co ODHALUJÍ jak je to ve skutečnosti, rád se oháníš "Už dávno je známo tohle a tohle" většinou v návaznosti na věci co nikdo nesleduje (třeba záznamy jednání v USA senátu). Jsou to takové ty videa "TRUTH" "LIES" "REVEALED" a podobně :). To už není ani příklon k pravici, to je prostě vlastní svět, kdy je člověk přesvědčen o svojí pravdě a stává se vlastně přesně tím co odsuzuje, jen na opačné straně spektra. Vím, že tě to z části i baví, a je nemožné tě přesvědčit, takže se o to ani nebudu pokoušet, jen tady s tím nezamořuj prosím normální fajn diskuzi. Už na tebe nebudu reagovat, i když to pro mě bude těžké, protože každý blábol co napíšeš na nějakou diskusi co sleduji mi působí nevolnosti, ale snad to nějak zvládnu.

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

W.Dow

Jinak ještě dodám, v SW Síla proudí každou živou bytostí a dokonce i neživými objekty, jako jsou kameny, voda, apod. Teoreticky je možné pro každou živou bytost napojit na Sílu, praxe je ovšem taková, že rozhoduje onen přirozený talent (hladina midichlorianů) a trénink. Jediové i Sithové trénují celý život a ani tehdy nedokáží plně využít všech možností spojení se Silou. Dejme tomu, třeba takový Han Solo, kdyby byl trénován intenzivně ve spojení se Silou a byl by opravdu disciplinovaný, tak by třeba dokázal, dejme tomu, pohnout oním hrnkem (o což se pokoušela Sabine), ale to by byl teba jeho maximální výkon. Proto mají Jediové selektivní výběr - loví jenom ty nejlepší kousky, jejichž potenciál je zkrátka velký.

 

Kenobi ve 26 uměl vyloženě kulové (a to byl třeba tak stokrát více nadaný v Síle, než třeba zminovaný Han Solo, abychom si rozuměli), zatímco malý, 9 letý Skywalker si to jen tak napochodoval do Chrámu a bez jediného tréninku a emočně v prdelce tam zvládl všechny zkoušky s prstem v nose, tak obrovský byl jeho talent v Síle.

 

Ještě poukážu na jednu věc z Legends a sice Yuzhan Vongy - ti právě byli specifičtí tím, že jimi neproudila Síla a Jediové je tak ani v Síle nedokázali vycítit.

 

Takže ano, Sabine opravdu citlivá na Sílu je, ale tím způsobem, že to bude jako učit tří nohou kočku tančit valčík, pokud se dodrží pravidla loru.

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Dorehay

Dorehay (hodnocení, recenze)

W.Dow

Pozor, Kanan hned dvakrát zmiňoval, že Síla je uvnitř každé živé bytosti, rovněž v Sabine, jenom je její mysl vůči Síle uzavřená a brání se jejímu propojení. Bylo to myslím v rozhovoru s Herou, když Kanan trénoval Sabine. Takže to tam naznačeno rozhodně bylo :)

na příspěvěk reagoval Darth_AK, W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jako jo, to je asi co mi na tom přijde poněkud zvláštní, aspoň mi nepřišlo, že by cokoliv v Rebelech naznačovalo, nejen že v Sabine je aspoň špetka citu na sílu ale že Ahsoka ani Kanan který s ní byl dlouho předtím taky nic. Prostě přijde mi, že s tím přišli až teď pro tenhle seriál. 

Na druhou stranu, není to zrovna něco, co by mě extra trápilo a vyčítala bych jim to, jen málokdy máte reálně promyšlený všechno do posledního detailu a jdete podle té linky bez změny.

 

Jako Ahsoka má menší sledovanost jenže myslím, že Obiho přece jen zná drtivá většina lidí, co kdy SW viděla ale Ahsoka je na tom jako Andor, je to víceméně seriál pro ty, co sledují i věci okolo jako animáky, takže nakolik je to reálně špatný je otázky.

Jenže ten chlapík s brýlemi jak dno půllitru má hodně daleko k někomu, kdo by se na situaci díval objektivně.

na příspěvěk reagoval Dorehay, Dorehay, Darth_AK

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama