Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mať také schopnosti je skôr prekliatie ako dar, ak nevidíte čísla športky. Zaujímavá je postava vraha, ktorá presahuje kriminálnu rovinu a pláva do morálnych vôd. Či konal viac dobra ako zla nech si posúdi každý sám, rovnako, ako na asistovanú eutanáziu, kedy sa kvalita života rýchlo znížila a všetci blízki sú s tým uzrozumení. Pre mňa prekvapenie a spokojnosť. Presne typ filmu pre ktorý sa Anthony Hopkins narodil a s doplnením o ďalších, je pre mňa herecké obsadenie na jednotku. Dej skoro strhujúci, myšlienka výborná, "ľakajúce či hnusné" scény tak akurát v miere a skvelý scenár. Čosi v tomto filme bolo zaujímavé. Avšak nie moc pochopiteľné, napriek tomu je to desivé a pre divákov určite neuveriteľne nepochopiteľné, napriek tomu sa to ozaj oplatí vidieť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej mysteriózní psychologickej krimi thriller, kterýmu vévodí herecký výkony(Anthony Hopkinse, Jeffrey Dean Morgana a Colina Farrella),dobrá kamera a poutavej příběh plnej napětí. Na to jak jsem to dlouho odkládal a moc se mi do toho nechtělo tak se z toho nakonec vyklubalo nečekaný ale o to víc příjemný překvapení. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Námět už jste někde viděli (a ne, nebylo to v Se7en), Hopkinsovu nadpřirozeně obdařenou postavu v docela normálních reáliích zřejmě taky, béčkovou režii a céčkovou hudbu si hádám rádi odpustíte, a co teda zbývá dál? Falešná drsňačka v podání Abbie Cornish (neustále huláká jak na lesy, že by z ní člověk skoro měl respekt, a potom si takhle na pohodu vyjde z baráku pronásledovat zločince... no WTF?) a Farrellovo pozdní osvěžení zoufale odumřelý scény. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Obrovský potenciál a fantastické obsazení. Myšlenka originální, ale scénář nedotažený. Režisér očividně laciný, jeho rádoby moderní přístupy nesedí k ponuré a mysteriózní nátuře příběhu. Dostat to tak do pracek Fincher nebo Fukunaga. I tak se na to dívá poměrně příjemně a Hopkins je jako vždy výborný. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Asi spis 3 než 4, ale budu hodný, protože jsem to dokoukal a skoro ani neusnul. Má to nápad, fajn herce a zajímavou zápletku, ale pointu bych si dokázal představit i lepší. A jinak to, ze ho najdou podle jména udaneho pro registraci zbraně (kterou pak vraždil), když jinak je super opatrný, to je proste blbost, resp scenatistova lenost. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v São Paule (Brazília) a Atlante (Georgia, USA) od 23. mája do júla 2013. (Arsenal83)
  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama