Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 6
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (2)

Daredevil (2015) 

// One batch, two batch, penny and dime. Daredevil je mezi seriály něco jako Temný rytíř mezi filmy a víc k tomu snad ani netřeba dodávat. ()

Season 2 (2016) (S02) 

// KarelR je rychlík, ale dojel jsem těsně za ním a tak ho můžu víceméně s klidem podepsat. Drew Goddard opravdu udělal pro Daredevila to samé, co Chris Nolan pro Batmana a druhá série je prvotřídní komiksovou prací po všech stránkách. Postavy jsou plnokrevné, staráte se o ně, mají komplexní vývoj po celou sérii, zápletka se košatí, špičkové akční scény nikdy nekončí a rámování spolu s obrazovou kompozicí snad nikdy nebylo lepší. Po formální stránce naprostá nádhera. Příběh sice někdy během třetí čtvrtiny ztratí na chvíli tempo, ale ve finále ho opět nabere a nakonec tak nevadí ani slabší návrat jedné z ústředních postav, dokonce nevadí ani opakující se kulisy toho malého světa, kterým Hell's Kitchen bezpochyby je, ve finále to všechno stojí za to. Výsledek se musí zažít, osobně bych ho srovnal dejme tomu třeba s takovým koncem vašeho oblíbeného porna, ale to ať si každý rozhodne sám. Důležité je, že to klaplo. Druhá série potvrdila, o čem jsem byl víceméně přesvědčený už po té první - a totiž, že Marvel Cinematic Universe pod Netflixem žije svým vlastním životem a hořká pravda je, že ten je díky Daredevilovi SAKRA moc zajímavější, než ten který nám servíruje jeho aktuální filmová odnož. 10/10 ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama