Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 2
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 2

Recenze (166)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Konce se nedožiju. E05/E08. S krimi seriály se roztrhl pytel, ale ne každý může být dobrý. Nejdůležitější: ještě, že byl v kómatu jen posledních 20 let, být to od četnictva, tak by chtěl šavličku a koňa; každý průměrně inteligentní divák snad pochopí, že prostě revolver, jako služební zbraň, je v České republice nesmysl; a tak jde pokračovat dál, jedna pitomina za druhou. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

nedalo se to dokoukat.Po prvních minutách jsem si vzpoměla že jsem viděla seriál Německa Poslední polda s Baumem se stejným námětem.Taky se probral taky byl zarostlý taky dostal zpátky zbraň a odznak s pomalu stejným komentem ..... Tam se dalo dívat aspoň na toho chlapa.A viděl někdo českého policajta aby mu plandal u opasku odznak a za gatěma vzadu měl kolt (taky podobný tomu Baumovu).Zoufalá snaha o halyvúd??? ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze namet je prevzaty ze zahranici, tak ani tu originalitu nemohu kladne hodnotit... Ono, vratit se do bezneho zivota po X letech je celkem zajimave, ale maximalne v komedialnim zanru nebo nejakem psychologickem dramatu. V kriminalce to pusobi docela divne, pripady samotne jsou upozadene a celkove mi vyznivaji hodne nezajimave a ani je nejak neresim. Zoufale dialogy. Matasek jinak v klidu, celkove je to vsak uplne o nicem a za par mesicu si na tento serial nikdo nevzpomene. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Obvykle český seriály nesleduju, natož abych hodnotil. Ale musím uznat, že Polda mě chytl. Jistě je to obyč. kriminálka šmrcnutá trochou těch rodinných pout a nedojde v ní za celých osm dílů k jediné akční scéně. Na druhou stranu David Matásek si to jako devadesátkový drsný dinosaurus dává jak sviňa a v kontrastu s jeho macho povahou vyniká (záměrná?) nevýraznost zejména jeho parťáka, ale i psycholožky. Navíc je to aspoň pro mě vtipný, protože devadesátky ještě pamatuju, v každém díle hrají super písničky a především za krásných 8 dílů to končí. Žádná natahovaná mnohatisícidílná sračka typu Ulice. Takže za mě 4* a ten shitstorm některých uživatelů (odpady po prvních 10 minutách jednoho dílu) opravdu nechápu. PS: Líbí se mi ta hospoda, kam krom hlavních hrdinů nikdo nechodí... z čeho proboha vydělávají? :) ()

gu-staff 

všechny recenze uživatele

Mám takovej pocit někde hluboko uvnitř, že bych se za to měl stydět, ale mně se to docela líbilo. Prostě jste večer doma, a nic nedávaj, tak se mrknete na další díl, co dávali o víkendu, když jste někde kalili, a nemáte problém to dokoukat. Dokonce i Kendy tady je docela v klidu. Žádný hajlování, ani koukáni se skrz obdélníček, tvořený jeho palci a ukazováčky. Epický byl ten díl, kde konečně ojel tu psycholožku. Protože ji chtěl ojet od začátku, a ona furt dělala vofrky, jako kdyby ji měla zašitou. Takže jsem zažil naprostý zadostiučinění, že ji ho tam konečně frknul. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • V čase 52:26 je na autě vidět, že pod SPZ AKR 01-44 se ukrývá nová SPZ. (jiricek33)
  • Letecké záběry na seriálové sídlo policie zachycují palác Crystal v Praze na Vinohradech, v sousedství Olšanských hřbitovů. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno