Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na východě Mississippi nenajdete legračnější dvojici než mluvku Rayforda a konzervativního Clauda. Náhoda je svedla dohromady při společné cestě za rychle získanými penězi a nevědomky se zapletli do zločinu. Nekonečná smůla je dostane až před soud, ale oba zjišťují, že ať budou kdekoli, jsou a budou přáteli na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

draxxi 

všechny recenze uživatele

Takovej hezkej film. Je divny, ze jsem o nem neslysel driv. Skoda, ze na me nepresel ten desivej pocit z vic jak 40tiletyho utrpeni... Ale jinak fajn. Navic ty masky jsou fakt dokonaly... 30/5/2023 70% ()

K.e.a.n.e.80 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý a slušný snímek, který rozesměje a sem tam i dojme. Murphy i Lawrence to zahráli skvěle, perfektní práce maskérů, kteří mapují celý jejich život od mlaďochů až po staré pány..... A nakonec ta spravedlnost přeci jenom přišla, takže dobrý ne :) 4*. ()

PanBlack 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie, místy drama. Eddie Murphy a Martin Lawrence jsou dobře sehraná dvojka, skvělá je také režie a masky, nechybí ani povedené hlášky. Film nemá moc slabých chvilek a rozhodně ho brzy zase zhlédnu. 85% ()

Mate0 

všechny recenze uživatele

Není to bůhví jaky zázrak,žádna komedie kde se budete smát od začátku do konce,ale dle mě nejlepší film dua Eddie Murphy a Martin Lawrence ! A já se bavil :) ()

Brick.s 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že je to víc dramatické než vtipné, ale to je možná dobře. Když to funguje, tak proč né... Tak trochu jiný pohled na osudy vězňů... Dal bych 80%.. Myšlenka na závěr: Neber nikomu koláč... ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Proboha proč má tenhle film 72%? A co to vůbec mělo být? Černoušoušenk? Nebylo to ani vtipné, ani tragické. Možná tragikomické , když dcera komisaře počala dítě s černým retardem, ale to byla jediná světlá chvíle filmu. Za mě teda nula od nuly pošla... ()

Atavan 

všechny recenze uživatele

Shawshank to není, ale ono je to možná i dobře. Komediálněji laděný snímek, zvláště pro fanoušky ukecaného černošského humoru jemuž kraluje Eddie Murphy. Oscar za masky je zasloužený, rozdíl věku je ve filmu obrovský, přesto uvěřitelný. 70% ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Doživotí se mezi mé oblíbené filmy nezařadí. Představitelé hlavní dvojice mi sice jsou sympatičtí a jednoduchý děj by mi v komedii také naprosto stačil, ale s humorem to bylo horší. Murphy a Lawrence neukázali vše ze svého komediálního umu, a proto jsem se příliš nebavil. Je to takové velmi odlehčené drama, což je zvláštní kombinace. 50 % ()

Reklama

Reklama