Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pod hlavičkou Netflixu vznikají většinou okázale multirasové a multipohlavní srágory, protože filmařinu tahle stoka (tedy kanál) předvádí většinou hodně slušnou. Nejinak je tomu i v tomhle případě. Dobře natočená teenagerská vyvražďovačka, které bych normálně hodil tři hvězdy. Ovšem její standardní zápletka je bohužel "obohacena" nadprůměrnou porcí tak idiotsky angažovaných zvratků o rasismu a sexuální jinakosti, že už se snad (aspoň částečně) jedná o parodii a nadsázku, protože nemůžu uvěřit, že by tohle nějaký tvůrce myslel opravdu stoprocentně vážně a nechechtal se u toho aspoň trochu pod vousy. Ale ono to bohužel už není vůbec k smíchu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka s vydareným záporákom (teda iba s jeho maskou), nakoľko ten dôvod prečo to vlastne robí je strašne ale strašne debilný. Postavy nesympatické, fandiť im nebudete a v podstate vám to na konci bude úplne ukradnuté. Chválim celkom krvavé zabitia, dalo by sa s nimi vyhrať o veľa viacej ale neboli odfláknuté. Nie je to dlhé, takže to aspoň celkom ubehne. Na nudný večer v pohode 3. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po remaku Černých Vánoc se zde jedná o  slasher s  nejhorším kástingem a nejhoršími dialogy jelikož ty sračky co jim valí z hub se nedají poslouchat. Největší problém filmu je v ději jelikož se zde nic nevyšetřuje jen se zde vyhuluje a melou sračky dále pak má film zvláštní střihy jelikož 2 postavy se třeba baví v kukuřičném poli ta jedna se naštve odejde z ničeho nic je v taxíku jinak hlavními postavami jsou 2 černošky z nichž jedna všechny pořád uráží pak kluk co bere pořád tabletky, zbohatlický kretén a na závěr babochlap nebo chlapobaba nebo já nevím co to je za gendera případně za příslušníka dalších 68 nebo kolik těch pohlaví je ty všechny nahání někdo kdo zná jejich tajemství a chce je zabít.   I název filmu je těžký úlet mělo se to jmenovat třeba vražedné tajemství nebo smrtící tajemství ne tohle jelikož v domě zavraždil pouze jednoho . Jinak konec připomene svou debilitou pozdější pokračování Vřískotů konkrétně jak 2 tak 3 díl. 40 procent ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Moderný slasher, v ktorom sú nadpriemerné iba 2 aspekty: a) nekompromisné a pekne krvavé vraždy a b) vrah, ktorý vždy nosí masku obete, ktorú sa chystá zabiť (docela zaujímavý a originálny nápad). Inak postavy a dialógy sú desivo nezáživné, humor vôbec nefunguje, odhalenie identity vraha neprekvapí a film sa aj pri krátkej dĺžke dosť ťahá. Skôr podpriemer ktorý bude stačiť len tým najmenej náročným. PS: Briceov predchádzajúci horor Creep (2014) bol určite kvalitnejší... 40% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama