Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovní název)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(12)

Seriál navazuje na seriál Živí mrtví, kdy Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) půjdou hledat do ruin dávno apokalypsou ztraceného New Yorku syna Maggie, Hershela Juniora, který byl unesen. (DragonnCZ)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (6)

Old Acquaintances (2023) (S01E01) 

Maggie a Negan mi nepřijde jako dobrá dvojka, neboť obě postavy se již malinko vyčerpaly. Negan má místy co nabídnout, příběh Maggie se za mě táhl už poslední tři série a postava jako taková přešlapuje po místě. Jejich neustálé dilema "zabiju tě" nebo "nechám tě žít" mě už nebaví. A pokud to má být hlavním tématem seriálu, tak budu hodně zklamaný. Pár záběrů na Manhattan potěšilo, ale těžko říci, jak na tom bude rozpočet v dalších dílech. ()

Who's There? (2023) (S01E02) 

O poznání lepší díl než pilot. Starý Negan se nezapře. Jeffrey Dean Morgan je skvělým hercem, pakliže má co hrát. Oceňuji i nové kovboje / maršály, kteří jsou natolik zajímaví, že si pro mě ukradli celou epizodu, a to vlastně ani nemluvili. Zápletka zatím vypadá poměrně fádně, ale šanci si seriál (už kvůli vizuálu, který se ani ve druhém díle nezhoršil) zaslouží. ()

People Are a Resource (2023) (S01E03) 

Pokud má Negan co hrát, je to parádní. Maggie je v seriálu už opravdu navíc, šerif mě docela baví a o Chorvatovi nevím co si myslet. Seriál je jen jakousi jednoduchou jednohubkou, ale svět TWD to nijak extra neprohlubuje. ()

Everybody Wins a Prize (2023) (S01E04) 

Vyloženě dobrá epizoda, která pevně stojí na svých nohách. Chorvat se konečně vybarvuje a po čtyřech dílech ho více poznáváme. Zápletka v jakési náhražce Medison Square Garden byla fajn natočená a viděli jsme pár zajímavých soubojů s nemrtvými. Jen je malinko úsměvné, jak se tvůrci bojí zabíjet své hlavní postavy a nechají vždy padnout nějaké bezejmenné. Až na tuto výtku povedený díl. ()

Stories We Tell Ourselves (2023) (S01E05) 

Postava Maršála dostává obrysy a konečně ho poznáváme natolik, abychom si k němu mohli vytvořit nějaký vztah. Jeho soupeření s Neganem se mi líbilo. Skupinka okolo Maggie konečně dostává více prostoru a něco se děje. Odhalujeme pravé záměry Maggie a taktéž Tommasy intriky. Tato epizoda byla plná odhalení a překvapení. Doposud nejlepší díl. ()

Doma Smo (2023) (S01E06) 

Trochu zvláštní finále, nutně ale ne špatné. Akce moc nebylo a ten vynucený konflikt mezi Maggie a Neganem mě už moc nebere. Zbytek byl ale fajn. Šerif z Nového Babylonu není vůbec špatnou postavou a jsem zvědavý na společenství, ve kterém žije. Poslední díl mi spíše přišel jako jedna velká reklama na druhou řadu. Ve finále mě ale seriál (v dobrém) překvapil. ()

Související novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (více)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (více)

Reklama

Reklama