Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovní název)
Trailer 2

Série(2) / Epizody(12)

Seriál navazuje na seriál Živí mrtví, kdy Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) půjdou hledat do ruin dávno apokalypsou ztraceného New Yorku syna Maggie, Hershela Juniora, který byl unesen. (DragonnCZ)

Recenze uživatele TommyC94 k tomuto seriálu (3)

Old Acquaintances (2023) (S01E01) 

Po tom jak nemám rád Maggie kdy po Glenově smrti mi byla extrémně protivná jsem prozatím u tohoto a druhého dílu příjemně překvapen. Zkrátka mi nevadila. Negan už přestává být tím dobrákem, ale kousek po kousku tím starým Neganem s opět parádními hláškami. Trochu mě zklamal ten pořezaný polonaháč co se pěkně proletěl 20 pater na asfalt, protože v traileru to vypadalo jako zmutovanej zombie sprinto-jumper. ()

Stories We Tell Ourselves (2023) (S01E05) 

Jak to mělo na začátku dobrý nádech a že mě i Maggie nevadila se to zase vrátilo k tomu starýmu debilnímu scénáři s hloupými rozhodnutími postav, ti dva co zařvali mě ničím nezaujali takže malé + za jejich smrt ikdyž opět nepochopitelně nechat se nechtěně sežrat tím, že si lehnu na hromadu mrtvol kde je pravděpodobnost, že nějaká zdechlina nebude tak uplně zdechlá. U Maggie se projeví její těžce debilní ego viz scéna s kyslíkem a rvačka se zombikem mutantem jak jinak končí než, že postava leží na zemi v úzkých a ta hromada mutanta na ní. Při té váze toho fešáka by si neštrejchla, ale co, však je to hlavní postava seriálu vystavována divákovi jako superhrdina z marvelu. Maršálek mě taky celkem pije krev a působí celkem zbytečně od samotného začátku seriálu. A nakonec poslední rakovinou prolezlá nemoc celého světa TWD a tim jsou stupidní děti bohužel. Jedinej Negan to drží ()

Doma Smo (2023) (S01E06) 

Zase jsem začal mít odpor k Maggie. Nechápu jak může mít tato věčně nasraná, všeznající fúrie kladné hodnocení. Od tvůrců je vidět, že se snaží z ní udělat postavu, kterou když někdo nasere tak nedopadne dobře, jenže ten strach a nebezpečí jako divák z ní vůbec necítím. Připadá mi spíš velmi otravná. Konec první řady mě nikterak nezaujal, spíš se mě zdá jako by se děj zasekl a nehnul dál. Každopádně jsem zvědavý na druhou řadu ohledně Negana, ale tak nějak nečekám, že se divák dočká toho starého charakteru, možná jenom pár dalších scén jako bohužel jediné z této řady (knock, knock, who's there?). ()

Související novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (více)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (více)

Reklama

Reklama