Reklama

Reklama

The Walking Dead: Dead City

(seriál)
  • USA Isle of the Dead (pracovní název)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(12)

Seriál navazuje na seriál Živí mrtví, kdy Maggie (Lauren Cohan) a Negan (Jeffrey Dean Morgan) půjdou hledat do ruin dávno apokalypsou ztraceného New Yorku syna Maggie, Hershela Juniora, který byl unesen. (DragonnCZ)

Recenze uživatele 0liverT3kel k tomuto seriálu (2)

Stories We Tell Ourselves (2023) (S01E05) 

Epizóda síce išla v pomalšiom tempe no stále mala niečo do seba. V celej tejto sérii odceňujem hlavne rýchle tempo epizód avšak pri tejto to bolo očosi pomalšie a poriadne sme ani nikam neposunuli. To s tým mega veľkým chodcom bol celkom úlet no aj tak to bolo super, je vidno že v scénari sa trošku experimentovalo čiže niekto môže povedať že to už nieje klasické Twd ako ho poznáme no za mňa je super že tu dostávame kopu nových vecí v réžii. Čo ma ale serie sú vedľajšie postavy ktoré tu akosi slúžia len ako príhodná potrava pre chodcov a umierajú úplne zbytočne. Uvidíme však aká bude finálna epizóda čo uzavrie celý tento kruh. ()

Doma Smo (2023) (S01E06) 

Toto finále sezóny určite zvyšuje stávky na potenciálnu druhú sezónu,postavy a dráma odrážajú všetko, čo sa odohralo predtým. Ľudia strácajú prehľad o tom, že vesmír TWD nie je len vecou zombie apokalypsy, ale aj charakterovou štúdiou ľudskej prirodzenosti. Maggie konajúca na základe (materského) inštinktu a prežitia, čo je odraz toho, s čím Negan začal je vec ktorú taktiež veľmi doceňujem. Dialógi sú priam  nabité emóciami čož je o mnoho krát lepšie ako nejaká akcia plná neopodstatnených úmrtí. ()

Související novinky

Rick Grimes se vrací

Rick Grimes se vrací

23.07.2022

Stanice AMC oznámila nový spin-off svého zombie seriálu Živí mrtví, jenž se bude točit okolo bývalých protagonistů Ricka a Michonne. Šestidílná minisérie se tak zaměří na vztah a lásku obou postav,… (více)

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

Živí mrtví se dočkají dalšího spin-offu

08.03.2022

Stanice AMC oznámila další spin-off ze světa Živých mrtvých. Adaptace slavného komiksu o lidech, kteří přežili zombie apokalypsu, se pomalu ale jistě chýlí ke konci, stanice už má ale rozjetých hned… (více)

Reklama

Reklama