Reklama

Reklama

60. léta, newyorský Bronx. Boss bronxské mafie Sonny zabil člověka jen tak... Za bílého dne vytáhl pistoli a střílel. Svědkem činu se stal devítiletý kluk Calogero, který je fascinován vzrušujícím světem mafie a u výslechu Sonnyho neprozradil. Tak začalo toto jejich podivné kamarádství... (North Video)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

Tak akože je jasné, že zomrela, ale aj tak je troška drsné "len tak nasurovo" vystrihnúť takú dôležitú postavu. Skôr mi to pripadá tak, že strihali tak aktívne, až to prestrihali a neuvedomili si, čo urobili. Ale tomu sa dosť ťažko verí.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

to keby som vedel, tak by bolo dobre, ale tak daleko som nerozmyslal, lebo sa mi nechcelo

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Takto si predstavujem prijemne straveny vecer. Popijat vinko so svojou milovanou pri pozerani kvalitneho filmu. A nie cumiet nanejakeho jebnuteho supermana jak sa jebe z batmanom, alebo na nejakeho reprakoveho drozda co ma unudi k smrti alebo podobne picoviny ;)

solver

solver (hodnocení, recenze)

Dveřní zkouška mi nefunguje, i když mám stejné zamykání :-)

Ballas

Ballas (hodnocení, recenze)

Tento film je vážně skvělý, viděl jsem ho 5x a furt mě baví stále stejně dobře. 

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Tenhle film nejen že má krásnej příbeh, ale snad ještě krásnější soundtrack, samá stará pecka, te v souvislosti z filmovými melodiemi (nově na čsfd), by nebylo vůbec na škodu sem něco protlačit..

kropt

kropt (hodnocení, recenze)

Nejvíc mě rozsekala scéna, kdy Sonny odcouve ze svého domu k baru celou cestu.... Jinak nádherná mafiánská záležitost, s perfektní muzikou z mého zamilovaného New Yorku.

Sellaen

Sellaen (hodnocení, recenze)

Na tenhle film jsem poprvé náhodou natrefil v televizi. Zůstal jsem přikovaný na židli až do závěrečných titulků. Nebylo to tím, žeby De Niro ukazoval nový směr, měl hlubokou myšlenku, či ohromující efekty. Podařilo se mu zachytit atmosféru. Natočil příběh o mafii se všemi dopady na okolí. Výborné zpracování výborného scénáře s dokonalým hereckým podáním. Gangsterka v kmotrovském stylu.

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

najlepsi bol aj tak dverovy test :o) skvely film so skvelym filmovym obsadenim, skvely robert aj pred aj za kamerou..

jirkazuza

jirkazuza (hodnocení, recenze)

Podle mě tento film strčí do kapsy všechny Kmotry i s tetami :-),navíc nemá ani tak roztahanou stopáž,prostě superfilm..

smolicek04

smolicek04 (hodnocení, recenze)

Super film Robert De Niro v nom hra skvele.Mam rad take maifianske filmy a preto filmu davam 5hviezdiček. :)

Ondrish

Ondrish (hodnocení, recenze)

Malý Calogero zo slušnej rodiny talianskych prisťahovalcov urobil dobrú vec pre zlého človeka. Strážcom zákona odmietol identifikovať lokálneho bossa, ktorého videl ako na ulici zastrelil človeka kvôli miestu na parkovanie. Po niekoľkých rokoch sa mafiánsky boss Sonny stane jeho mentorom a ochrancom, ktorý mu dáva rady do života.... Robert de Niro a Chazz Palminteri fantastickým spôsobom vytvorili drsný a súčasne veľmi humánny film o dospievaní mladého chalana na uliciach Bronxu v šesťdesiatych rokoch. Tento film som sporadicky od roku 1994 videl asi 10 krát a to v angličtine aj v českom dabingu a vždy ma z inej strany udrel do tváre svojim message-om. Skvost, ktorý má potenciál pohnúť človeka vpred, pripomenúť niektoré podstatné hodnoty v živote a odkedy som tento film videl po prvýkrát, tak som na černošky..:-)

sajmon

sajmon (hodnocení, recenze)

skvělej film. viděl sem ho asi dvakrát v televizi a pořád na něj vzpomínám

peteq

peteq (hodnocení, recenze)

Výborné herecké výkony,vinikající hudba a dobová atmosféra jsou parádní!!...jen mám z filmu pocit že je nakonec všechno zase dobrý....ale zase ne všechny mafiánky musí končit zle že...:)

Reklama

Reklama