Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Někdo vyrůstal na Normanu Batesovi, někdo na Freddym, Jasonovi.. já zas vyrůstal na Chuckym a tenhle film byl první, který sem s nim viděl a byl jsem z toho paf. Není to uplne horor spíš slasher s černým humorem, ale já to žral a žeru. Miluju Chuckyho hlášky, hudba je dle mého gusta a vraždy co mají šmrnc. Pro mě asi nejlepší díl, leč je to srdcovka. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ne tak zábavné jako pětka, která je mnohem víc komendiálnější, tohle bylo pořád ještě příliš romantický. Ale tak celkově jsem si maximálně užila Jenn Tilly, samozřejmě Alexis Arquettovou ;) jako emo hošíka, klasickou pokojskou Kathy Najimy a Gordon Michael Woolvett a Katherine Heigl mi připoměli, že pár let po Nevěstě získali role v pro sebe nejzásadnějších seriálech - Andromedě a Chirurzích. Něžné byly samozřejmě odkazky na To je vražda, napsala a Frankensteinovu nevěstu při zrození Tiff. "I don't know, what Martha Stewart do?" ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě se stává Bride of Chucky hned druhým nejlepším dílem po původním prvním díle. Je to prostě vtipné, stylové a hlavně obohacené docela pěkným nápadem o znásobení oživlých panenek. Jennifer Tilly se na svou roli taky výborně hodila. Chucky tu byl prostě frajerštější víc než kdy dřív a jeho nevěsta byla taky skvěle napsaná. Objevuje se tu spousta nadsázek a satiry a celkově je to super díl. Toť vše. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama