Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Don Mancini se zbláznil, i když asi i on si konečně uvědomil, že sériovej vrah s ksichtem panenky je pěkně debilní nápad, tak se asi zhulil a s kolegou Ronnym Yu natočili tenhle brak. Jenže Satanovo noho div se, vono to funguje. Teda chvílema jsem si říkal, jak by tohle vypadalo, kdyby to natočil třeba takovej Rob Zombie (jehož Living Dead Girl tu zazní při otvíracích titulcích, vůbec soundtrack to má dobře našlapanej). Chucky nám totiž konečně dospěl, našel si ženskou, vopíchal jí, přivedl do jináče a pak se jí pokusil ubodat nožem na chleba- inu von to byl vždycky romantik jak cyp. Svým způsobem dosud nejzábavnější Child's Play, ale i tak, tahle série je fakt děsná pruda :-) Aspoň že to pomrkávání na slavnější kolegy Jasona, Michaela nebo Pinheada jednomu přitiskne nablblej úsměv na vobličej... ()

tron 

všechny recenze uživatele

To už radšej trojku. Je síce neporovnateľne nudnejšia, ale aspoň sa nesnaží pchať humor do ságy, v ktorej humor nemá čo robiť. Tento diel je v porovnaní s pôvodnou "trilógiou" rúhaním a ja ho nenávidím. Nasledujúce Chuckyho potomstvo bolo rovnako príšerné. Sága sa k vážnemu duchu prvých troch dielov vrátila až v roku 2013 Chuckyho kliatbou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Poprvé za 3, po opakovaném shlédnutí dávám za čtyři. Proti předcházejícím dílům přesun ke komedii se spoustou černého humoru. Oceňuji řadu odkazů na další filmy: hned v úvodní scéně na policejní stanici..., hřebíky v hlavě jednoho policisty atd. R. Yu prokázal znalost horrorů a natočil film, který se nebere vážně a taky se to nebojí říct, občas až hraničící s parodií. Pro skalní fanoušky prvních dílů to může být docela problém. Jinak je to docela krvavé a bodycount je hodně vysoký, kam se na Chuckyho hrabou Jason a Michael...a navíc se u toho pobavíte. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré oživenie série o vraždiacej bábike Chuckym. Ja som bol celkovo príjemne prekvapený, že to tvorcovia zobrali tak ako to zobrali a čierny humor v takomto hororíku mi ani nevadil, práveže bol zaujímavý. Vizáž Chuckyho xichtu aj nevesty Tiffany bol vážne super, jazvy s neho robili desivé monštrum. Dej určite nebol zlý, ja som sa vôbec nenudil, predsa hororová komédia do hodinky a pol nemôže ani sklamať. Záver bol skvelý, ale samozrejme počas filmu sú scénky čo si naozaj mohli tvorcovia odpustiť. Obsadenie je celkom postačujúce a objavil sa aj John Ritter, ktorého smrť bola pekne nechutná podobne ako aj ostatné smrti. Myslím, že sa oplatilo dať do filmu tých 25 melónov a potrápiť sa z prípravou a ovládaním bábik. Je to plnohodnotné pokračovanie, ktoré ak Boh dá, tak si pozriem znova. 64% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Na náhrobku Charlese Lee Raye je datum umrtí 9. listopadu 1988, které odpovídá datu vydání prvního filmu Dětská hra (1988). (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama