Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti vedou paralelní a stejně nebezpečný život. Jeden je vyslancem mafie, infiltrovaný v policejním prostředí jako vyzvědač a druhý naopak vyzvědačem policie v kruzích mafie. Špionážní drama pokračuje na obou stranách. Naproti vzrůstající důvěře začíná tak jako mafie, i policie cítit šikovný podvod. Stres se zvyšuje a Chan a Lau musí jen jediné. Dostat se z této hry živí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (94)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Hmm tak musím uznat dle některých komentářů, že tohle je zbytečný film, ale je stále dobře zrežírován, jenže mně to přišlo příliš už natahované. Ve filmu spíše převažují nezáživné scény. Stále jsem čekal, že mě film něčím omráčí, ale to nepřišlo, takže zklamání. Chtěl jsem dát alespoň 60%, což by si normálně tento film zasloužil, ale po výborném prvním filmu, je tohle trošičku natahovaná nuda. Tak tak 50% čili HK kmotr se opravdu nekoná, ne ne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jediny co muze druhej dil Volavky nabidnout, je vic akce a vic mrtvol. Jinak se mi film moc nelibil. Hlavni problem je pribeh, i kdyz jsem par postav poznal, proste jsem se nedokazal v deji zorientovat a krome par hlavnich je tu tolik zbytecnejch postav, ktery vetsinou vypadaj dost podobne, ze byl celej film pekne zmatenej a v podstate sem nechapal o co komu de. Jeste se da k dobru snimku pricist lepsi prokresleni nekolika postav, ale kuli jiz zminenymu zmatenymu pribehu me to v podstate bylo fuk. Tenhle snimek me moc nezaujal, ale precejen je to kvalitne odvedenej film. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Volavka byla pro mě bombou a na pokračování jsem se těšil a nějaké nedostatky jsem si nepřipouštěl a udělal jsem dobře! Na prequel jsem se opravdu těšil! První půlhodinka byla taková zvláštní, spousta postav a nejasností, ale potom jsem si všechno ujasnil a nechal se unáčet "minulostí". Místy to bylo lepší než první díl, občas se to vezlo na vlně Kmotra a často převládala typická honkongská akční stopa a la John Woo! Výborná podívaná!! Pokud se vám Infernal Affairs opravdu líbila, tak se rozhodně nudit nebudete!! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prequel, ktory rozsiruje historiu jednotlivych postav. Ladenie filmu je uz tentokrat mafianske. Hlavnu zapletku tvori pomsta na druhu. Najprv sa msti Francis Ng za smrt otca a potom sa mu msti Eric Tsang za smrt svojej milovanej. Trochu mi nesedelo napojenie postavy Shawna Yue na mafianske korene. Sklamalo ma, ze tak rychlo odbili liniu s jeho dietatom. Samostatne by film mohol fungovat, ale bol by to len tuctovy mafiansky film. Vdaka spojeniu s predoslym dielom to ziskava na sile, ale stale to nie je nic bombasticke. Akciu si to znova neuzijeme. Maximum je par poprav ale ani zdaleka sa vyznenim nepriblizuju k podobnym scenam z Godfathera. Ustredna dvojka v mladsom prevedeni je tiez o triedu menej zaujimava vdaka hercom, ktory na starsich predstavitelov proste herecky nemaju. Takze do popredia sa viac dostavaju charizmaticke postavy Anthony Wonga a Erica Tsanga. Ustredny hudobny motiv z jednotky je premixovany do horsej podoby. Celkovo to je o triedu slabsie ako jednotka a tak trochu zbytocne, ale spolu s jednotkou to tvori zaujimavy celok. 6/10. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tento prequel mě moc nenadchnul. Moc se nezajímá o minulost dvou hlavních hrdinů z první Volavky, jak by se dalo čekat, ale ukazuje nám příběhy Sama a superintendanta Wonga. Takže všechno jde odhadnout dopředu, nikde žádné překvapenía a taky žádná akce. Nejvíce se mi zde líbila hudba a dialogy. Nic víc. Naprosto zbytečné.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Český dabing obsahuje dvě chyby. Za prvé mluví o Pekingu, městě, resp. pobočce kriminální organizace, jako o postavě, za druhé slovo „chivalry“, tedy statečnost, rytířství resp. charakter či vychování v přeneseném slova smyslu, nechává zcela bez překladu. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno