Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp se (podezřele) sladce usmívá, Charlize Theron hysterčí a režisér se snaží sám sebe přesvědčit, že z něj jednou bude druhý Alfred Hitchcock. Plíživě gradující hororová historka o latentní emzácké invazi zpočátku sice dost drhne, avšak nepříjemně houstnoucí atmosféra jistě spolehlivě rozechvěje nejeden kruhový svěrač a v samotném závěru by možná poklesla čelist i agentu Mulderovi (o Scullyové nemluvě). ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že mi trvalo asi tak 20 minut, než jsem přišel na to že ten hlavní herec je Johnny Depp :D Vážně jsem ho vůbec nepoznal, to se mi snad ještě nestalo abych tak výrazného herce nepoznal hned na začátku filmu. Ještě dlouho jsem se tomu musel smát. A teď už k samotnému filmu - Celou dobu čekáte na něco co dlouho nepřichází, čekáte odpověď na otázku "Co se to tady sakra děje?" Na rovinu říkám nečekejte mnoho, aby jste pak nebyli zklamaní tak jako já. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... celou dobu to je to tajemný, vcelku i zajímavý, J. Depp a Ch. Theron jsou výborní, uvěřitelní a táhnou film na svých bedrech. To všechno je v pořádku, prvky thrilleru jsou do určité chvíle splněný takřka na jedničku, jenže pak přijde uspěchanej a ne nijak překvapující závěr, kterej trvá pár minut a bum - titulky. Jako vážně? To jsem se hodinu a tři čtvrtě díval na něco, aby přišel tak debilní konec?! Hm, tak to teda ne.. a nejspíš i proto je zdejší hodnocení takový. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, ktorý však trochu dopláca na spracovanie. To pôsobí televízne, aj keď hlavná hviezdna dvojica tomu zasa odporuje. Bohužiaľ, chýbajú detaily, lepšie efekty a prepracovanejší scenár. Prekvapil však Depp, pretože jakživ som ho v zápornej roli nevidel a vôbec to nebolo zlé. Rozumejte, mne doteraz pasoval iba v jedinej roli, v komediálnej roli opitého piráta. Atmosféra spolu s trilerovými prvkami lákala na niečo viac, to "viac" však neprišlo, a nezabodoval ani slabší záver. Škoda, pretože príbeh mal silný potenciál. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama