Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco horšího.. Ano, sice to bylopoměrně snadno předvídatelné a závěr nebyl žádné překvapení, ale atmosféra byla správně napínavá a já se chvílemi i bála a čekala, co přijde a kde se ten Johnny zase objeví. Charlize Theron byla dokonalá a zahrála to fantasticky. Tyhle role jí jednoduše sedí.. Z Johnnyho Deppa šel strach, což byl, předpokládám, záměr, který se vydařil. Navíc i nápad to byl docela dobrý.. I když mi to chvílemi připadalo takové "divné".. Ale celkově se mi film docela dost líbil.. Navíc ta úžasná kamera.. Takže silnější 3*.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Ako mysteriózny sci-fi thriller v komornejšom ladení dokonalé (scenár aj réžia), vďaka naplno odovzdaným výkonom ústrednej dvojice naplno pohlcujúce aj v druhom ("vzťahovom") pláne. A s geniálnym koncom, ktorý po vzore známeho "v jednoduchosti je krása" presvedčivo boduje s vlastným, riadne vyškereným "v samozrejmosti tiež". (Dostalo ma to! Milujem malé filmy s veľkým nápadom a s ešte väčším odhodlaním natočené. Je to v nich všetko potom také... natlakovanejšie? Tento mal ku všetkému aj smolu, takže ho budem mať navždy ešte aj tak inak radšej.) ()

jda23 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné spojenie páru, kde jednému lieta hlava niekde v exo hladinách a druhému patrí celý skepticizmus. Niekedy kubricovské dojmý a zábery, tempo záberov, rýchlosť, uhly pohľau, a v neposlednom rade psychopatické sci-fi. Postupná degradácia hlavných i vedľajších postáv s postupom do štvrťfinále, dajme tomu. V podstate je to podarený film a jediná chyba je mikro príbehu. U takýchto filmov je jedno, ako to skončí, aj z dôvodu toho, že si na to skoro nikdy nespomeniete, ale dobroty to zas niesu. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím... celou dobu to je to tajemný, vcelku i zajímavý, J. Depp a Ch. Theron jsou výborní, uvěřitelní a táhnou film na svých bedrech. To všechno je v pořádku, prvky thrilleru jsou do určité chvíle splněný takřka na jedničku, jenže pak přijde uspěchanej a ne nijak překvapující závěr, kterej trvá pár minut a bum - titulky. Jako vážně? To jsem se hodinu a tři čtvrtě díval na něco, aby přišel tak debilní konec?! Hm, tak to teda ne.. a nejspíš i proto je zdejší hodnocení takový. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno