Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

papaJA21 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to mělo lepší scénář, mohlo to být novodobé Rosemary's baby. Neskutečné bláboly a výlevy jsou neodpustitelné, vyvrcholení je přímo trapné. Nemá cenu nějak komentovat herecké výkony, žadné nejsou. Je to jen sled, zahraných situací. Snad se mi podaří na tento zážitek co nejrychleji zapomenout. Nepovedlo se!!! ()

Reklama

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Začátek je super, ale pak nastane čtyřicet minut nudy, než se opět prokoušeme k něčemu zajímavému. Depp je pořád výborný, ale Theron tu jenom okopírovala svůj výkon z Devil´s Advocate. Jenže co fungovalo skvěle tam, tady už je jen nastavovaná kaše. Celkové vyznění je tak pro mě trochu rozpačité. Námět je výborný, ale provedení by mohlo být trochu svižnější. Čisté 3*. ()

WScully 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho scifi, kdy není potřeba mnoha akčních scén využívajících přehnané vizuální efekty. Příběh se odehrává v úzkém kruhu postav, které musí hrát schopní herci pod taktovkou schopné režie, jinak film prostě dopadne špatně. Toto scifi využívá právě takových schopných herců a schopné režie, že při využití vhodné hudby a tíseň vyvolávajících chladných a odcizených prostor je výsledkem výborný film, který dokonale využívá všech předností a své slabiny dokáže překrýt. Mrzí mě jen to, že nám úvod filmu takřka nepředstavil skutečný charakter Spencera, což by se velice hodilo pro následnou orientaci ve Spencerově přeměně v to, čím se stal po návratu z kosmu... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama