Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já si nemůžu pomoct, ale i přes ty všechny negativní komentáře tady mi šestka přišla rozhodně o něco podařenější než nudná pětka. Pravda pro někoho může bejt nezkousnutelný jak je vyústění celé série kdy se vlastně dozvíme všechna tajemství o Michalovi Myersovy podáno, ale mě to tak špatný nepřišlo. Ano celý to pokračování příběhu z mužem v černým už je trochu dementní a každýmu ta pointa nemusí přijít úplně košer, ale narozdíl od pětky má tenhle film aspoň slušný tempo, nenudíte se něj a taky má pořádnej konec kde se všechno vpravdě rozsekne nebo teda spíš usekne, ale to je celkem fuk já si prostě myslím, že tenhle film není až tak hroznej a to průměrný hodnocení si nakonec i zaslouží.50% ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokus o "děsivé" scény s problikávajícími částmi a příšernou hudbou jsou jen pomyslné dno na naprosto zpackaném šestém pokračování Halloweenu, kde inovace z předešlých dílů umírají a nahrazují je nové věci. Tyto nové věci jsou ale hloupější a nudnější a tak kvalita klesá ještě níže. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V poradí 4.646 hodnotenie na čsfd, ako u mňa býva zbykom pri číselných zhodách, venujem poslednému dielu zo série príbehov o Michaelovi Myersovi. Z úcty k celej sérii o jednu hviezdičku vyššie hodnotenie, nebolo vidieť ani rukopis Carpentera a dej bol už z dôvodu predchádzajúcich pokračovaní dosť zamotaný a nudný. V aždom prípade je povinnosťou pre každého fanúšika série, ale pri tomto pokračovaní chápem všetky hodnotenia od odpadu až po 5* (netuším či ich filmu niekto vôbec udelil) ale celkovým dojmom sú skôr príjemné spomienky a nadšenie z pokračovania, ktoré nás čaká na jeseň tohto roku. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Asi první opravdu zbytečnej díl (když pominu H3, ale tak to není Halloween jako takovej). Kdybych chtěl být sprostej, napíšu, že ten nápad s jakýmsi okultním spolkem byl pěkně na hovno, ale jelikož být sprostej nechci, tak jen napíšu, že mi to přišlo jako jedna velká haluz a tak trochu plivanec na legendární jedničku. Tohle už je zkrátka nuda, splácanina, který chybí úplně všechno, co ty předchozí díly měly- samozřejmě s atmosférou v čele. Ale alespoň tu byl ještě Dr.Loomis. A samozřejmě Michael, kterej od posledně sežral asi hodně krvavých bifeků, páč nám nějak narostl. Děj je jinak natolik popletenej, že se ani moc nedivím, že příští díl, H20, se rozhodl pro kompletní restart. A dobře udělal... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V izbe Tommyho (Paul Rudd) visí na stene plagát gothic-rockovej kapely Sisters of Mercy. (BlackTom)
  • Producenti chtěli, aby si Brian Andrews zopakoval svou roli Tommyho Doylea z původního Halloweenu (1978). Brian však neměl žádného agenta, proto jej nebylo jak kontaktovat. (HellFire)

Reklama

Reklama