Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

Reklama

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama