Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Dost dobra a kvalitna sportova komedia, skupina okolo Falca je teda ozaj epicka. Nemozem tomu stale uverit, ze som sa o tomto filme dopocul az teraz po 12ich rokoch od vyroby. Americky futbal, o ktorom som nic nevedel, je pre mna spanielska dedina aj nadalej. Vobec som sa nesustredil na hru, ale len na vtipy vo filme. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Měla jsem obavu, že to bude jen jeden z filmů, kde si nějaký trenér chce vyhnat ego a zapojí do hry úplné nuly, se kterými nakonec zázračně zvítězí. Jsem ráda, že tomu tak nebylo a já jsem si mohla vychutnat nejen filmový zážitek, ale především sportovní. Vůbec nejde o to, že americký fotbal je pro mě nepochopitelný sport, ale především o snahu si sport užít a dát do toho srdce, bez ohledu na to kolik peněz a jakou slávu mi to přinese. Příjemný film s pěkným poselstvím. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)

Reklama

Reklama