Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

pajik 

všechny recenze uživatele

Film na chlup stejný jako Špionátor z roku 1997, takže nečekejte nic nového a spíš se připravte na staré známé vtípky. Pokud vám ale nevadí pár nechutných scének a zrovna nehledáte nějakou „chytrou“ komedii, budete se u téhle pestrobarevné parodie na všelicos bavit velmi dobře. Navíc oproti prvnímu filmu tady určitě mužská část diváků přihodí jednu hvězdičku za roztomilou Heather Graham… provedeno:) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Všeho víc, ale bohužel už bez překvapení, které krylo záda jedničce o dva roky dříve. První a druhý díl se mi vlastně dost splývají dohromady, ale oba jsou skvělou připomínkou časů, kdy komedie nepotřebovaly ansámbl komiků, ale producenti vsadili vše na jednu kartu - třeba na svérázného Kanaďana, který je po své štaci v SNL na vrcholu popularity. Jediné co si musíte z Austina Powerse 2 odnést je, že pokračování uvedlo Mini-Me a jeho představitele Vernea Troyera vytesala do análů filmové komedie a internetových memů. 60 % ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je mimo jiné parodií na bondovky. Mimo jiné v něm uvidíte něco jako Heather Grahamovou vytahující z konečníku Mika Myerse tenisovou raketu. Mimo jiné v něm uslyšíte tohle: „Víš co Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij“ (osoba se otočí čelem ke kameře) „To samé platí i pro vás“. A já nemůžu než souhlasit. Buď si tuhle ztřeštěnou pestrobarevnou ujetost užijete, anebo ji ani nedokoukáte do konce. 75% P.S: „Pěkné dudomety, jak to, že jsem je přehlédl?“ Zajímavé komentáře: ScreamJay, Filipes ()

ludva10 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný, trapný, trapný. Bohužel lépe to napsat nemohu. Na film jsem se chtěl podívat kvůli jeho slušnému hodnocení. Ale asi nic tak bezduchého jsem ještě neviděl. I když bych to bral s nadhledem jako paradoii, je to trapnost nad trapnost. Je to jeden z mála filmů, které jsem bohužel ( nebo pro mne spíš bohudík ) nedokoukal do konce a dal nejnižší hodnocení. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)
  • Gesto Dr. Evila je malíček vsunutý do koutku úst. Sval, který umožnuje odsunutí malíčku od dlaně, je v angličtině Extensor Digiti MINIMI. (PußyMagnet)
  • V USA je slovo "shag" mnohem méně urážlivé, než v ostatních anglicky mluvících zemích. V Singapuru název změnili na The Spy Kdo Shioked Me. Shioked znamená "pěkně ošetřit". V některých zemích je slovo "shag" přeloženo peprnějším způsobem. Norský název filmu je Spionen som spermet meg, což znamená špion, který na mě ejakuloval. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama