Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Raději česká s*ačka než zahraniční! Český původní seriál, trochu netradiční a svého času fenomén. TV Prima přišla s něčím úplně novým a dala tak možnost vzniku plitkostem typu - Ulice nebo Ordinace v růž. zahradě. Nicméně 1. řada RPček se od cca 45. dílu rozjela a skutečně se stala velice oblíbená..Druhá série poklesla s úrovní a začala se přibližovat Dallasu (Andrea šla za svým i přes rodinu jako J.R.). Třetí řada se zatím zdá být lepší kvality a začíná mít grády....Ten, kdo tento seriál a vůbec ostatní české RP podobné kritizuje, tak ať se zamyslí..přijde na to, že je dobře, že alespoň u nás vznikají nějaké produkty a nemusíme se dívat jen na nějaké bezduché, nekonečné, mexické telenovely o Josém a Márii... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Z novodobých původních českých seriálů náleží Rodinným poutům druhá příčka (hned za Letištěm), což ovšem stejně není žádný úspěch. Začátek seriálu byl docela pěkný, možná i na jeden a půl hvězdy, ale ty aspoň trochu sympatické postavy v průběhu vymizely (Markéta Prchalová...), a byly nahrazeny, čili půlhvězda. Zprůměrujeme to, a jsme na jedné hvězdě. ()

Reklama

woody odpad!

všechny recenze uživatele

"Je tam zima?"_"Ano a jaká."_"A nechcete na kávu?"_"A víte že bych si i dala!"_"No tak pojďte.Představte si, 3 za cenu 2."_"No nepovídejte a kde?"_"No dole ve večerce."_"Tak to je dobrý, kafe není nikdy dost!" Co myslíte rozhovor dvou postarších dam v peruánské telenovele ********(doplňte si jakékoliv španělsky znějící jméno nebo cokoliv blbého)?Nebo seriál od našich západních případně jižních sousedů z prostředí nemocničního prostředí? Kdepak!Seriál ryze český obsazený ryze tupě! A taky největší herecká příležitost Jana Kačera :-).Zkrátka a jednoduše:Vaše pravidelná dávka demencí... ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Promiňte, pardón, ó promiňte - toto skvostné "něco" hodnotím, aniž bych viděla jeden jediný díl - ovšem myslím si, že nedávným náhodným přehmátnutím na televizním ovladači a následným několikavteřinovým nechtěným výplachem mozku, jsem si vyzískala svaté právo se k tomuto "něčemu" taktéž vyjádřit. A tudíž se vyjadřuji slovy neznámého básníka: Mají tvůrci tohoto šitu v hlavě nasráno? Ano, dobrý vkus jim zmizel - kam? Neznámo. ()

Perry- odpad!

všechny recenze uživatele

z 1. série jsem dobrovolně zhlédl pár dílů. Ne, nejsem blázen. Česká "telenovela" ve mě vzbudila zájem. Nemohl jsem si představit Esmeraldu a podobné ptákoviny po česku. Nakonec jsem udělil 1*. Bohužel 2. série, z níž jsem zhlédl 2 díly, je něco otřesného. Tímto hodnocení kleslo na odpad. Fakt nemá cenu na to koukat ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama