Reklama

Reklama

Rodinná pouta

(seriál)
Česko, 2004, 300x50 min

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Tomáš Krejčíř, Klára Jandová, Dana Morávková, Jan Kačer, Lenka Termerová, Jan Révai, Simona Krainová, Milena Steinmasslová, Vlastimil Zavřel, Martin Zounar (více)

Obsahy(1)

Mezilidské vztahy z nejrůznějších úhlů pohledu - především ty jsou obsahem seriálu Rodinná pouta. Vztahy v rodině, v práci, vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi generacemi a jejich vývoj můžeme sledovat v nejrůznějších situacích. Naši hrdinové prochází osudovými krizemi, jsou vystavováni zkouškám charakterů, bojují se zradou a s intrikami a prožívají lásku i nenávist, přátelství i vzdor… Reálie současného života u nás, ale i dávka romantiky, napětí, zábavy - to vše je zárukou, že seriál Rodinná pouta bude blízký široké divácké obci. Jak už název napovídá, středobodem seriálu je rodina. Rodina, která spoutává v tom dobrém i zlém, dává zázemí, kořeny, ale někdy také příliš svazuje, pohlcuje a své členy může i ničit. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všeho všudy dva díly, proto nevím zda li je správne tento (zcely bezpochyby dementní) seriál hodnotit. Já vím, že bych měl vidět těch dílů mnohem víc, ale ono to prostě ani nešlo, já se opravdu snažil. Jenže to je taková nesmyslnost, že i ty dva díly, které jsem zhlédnul mě dováděli do stavu nepříčetnosti nebo otupělosti. Moje babička se na to dívá, sám to nechápu, to snad radši kdyby četla tu svoji červenou knihovnu než tohle. Nenapadá mě prostě nic co by stálo alespoň za starou bačkoru. I ta podvraťácká Morávková působí trapně. O ostatncíh nemluvě. Všichni zúčastnění by se nad sebou měli zamyslet, jak něco takového vůbec mohlo vzniknout. Ale to oni né, peníze jsou peníze. Proto si seriál bude nadále pokračovat. Důchodci se na to dívají jen proto, že jim nic jiného nezbývá a ostatní jen proto, že prohráli nějakou sázku, zřídili se v hospodě, chtějí se zabít nebo se zbláznili jiné vysvětlení vysoké sledovanosti mě nenapadá. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsme se cela rodina spoutala u televize a divali se na Rodinna pouta. Ja byl pripoutan k sestre, sestra k mamce, mamka k tatkovi a tatka k radiatoru. A tak jsme si mohli i u nas rikat: Rodinna pouta. No ikdyz jsem byl spoutan, stejne jsem se radeji dival do automaticke pracky jak se tam preou kalhoty s kosili, protoze alespon tam bylo nejako vzruseni. ()

Reklama

EvaM 

všechny recenze uživatele

Seriál je rozdělen na několik etap. Úplně první sérii dílů s názvem Adam a Eva jsem neviděla a nemohu jí tedy hodnotit. Další pokračování Honza a Marie jsem sledovala již od začátku. Zápletka nebyla špatná, ale děj byl zbytečně rozvláčný a nadměrně protahovaný. bylo hodně dílů o ničem. Zvláště ke konci, kdy se neustále jednalo o přísadu do štrůdlu, kterou nám mimochodem scénáristky nakonec úplně zamlčely a zapoměly nám ji sdělit, takže tyto pasáže byly naprosto nadbytečné. Kromě této chyby byl i konec série otevřený a pravděpodobně připravený pro další pokračování, které se ovšem nekonalo. Rodinná pouta se změnila na ještě horší Velmi křehké vztahy s úplně novým designem i postavami, takže děj původního seriálu zůstal nedořešen. ()

Kapybara 

všechny recenze uživatele

Sračka je to hrozná, ale u první série jsem se nadmíru bavila naprosto nesmyslnými dějovými zvraty a dementností (téměř) všech postav. Druhá série už tak zábavná není (chybí Evička+Adam) a všechno se moc opakuje. S třetí sérií se můžou jít zahrabat... Teď už na to dávno nekoukám, ale s nostalgií vzpomínám na úterní a čtvrteční večery strávené u bedny v objetí tohoto uslintaného skvostu... Za ty krásné vzpomínky dvě * dát musím, stavte se klidně všichni na hlavu, škarohlídi... ()

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jsem zabijel cas leccim, ale za opakovane shlednuti tohoto serialu by mel za divakem prijit ten chlapik z Cervenyho trpaslika, co sem tam nekoho vyzmizikoval. Jiste dobre a mozna i potrebne pro lidi, co si nemaji za cely den s kym popovidat a zivot je jedna nezajimava seda smouha, ale jinak ...smutne konce. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jan Kačer šel do toho seriálu s tím, že jeho postavu nechají tvůrci po čase zemřít. Tvůrci to vyřešili tak, že ho nechali v komatu. Jenže seriál byl natolik úspěšný, že sám Jan Kačer požádal, že by se chtěl vrátit a tak je tam až do dnes. (cariada)

Související novinky

Svatba utužuje rodinné vztahy

Svatba utužuje rodinné vztahy

26.05.2006

S tím souhlasí určitě každý. Přestože mnohými zatracovaný, nenáviděný, za nudnou šeď označovaný a považovaný herecky i scénáristicky za ubohý seriál, Rodinná pouta se možná dočkají dalších sérií.… (více)

Reklama

Reklama