Reklama

Reklama

Jurský park 3

Trailer

Obsahy(1)

Ben Hildebrand a Eric Kirby, syn Benovy přítelkyně Amandy, spolu letí na paraglidu připoutaném k lodi, blízko ostrova Isla Sorna. Poté, co posádka náhle zmizí v mlze a loď očividně ztroskotá, odřízne Ben lano a s Ericem jsou unášeni k ostrovu. Tento ostrov je neblaze proslulý tím, že na něm žijí naklonovaní dinosauři. O osm týdnů později paleontolog Alan Grant objevuje dosud netušené. Velociraptoři byli nejen inteligentní, ale dokázali se spolu domluvit pomocí speciálně tvarovaného hrtanu. Bohužel jeho výzkum nemá moc budoucnost kvůli nedostatku financí. A tak mu vlastně přijde vhod nabídka Amandy a Paula Kirbyových, kteří jsou bohatí dobrodruzi a tentokrát by chtěli letět velmi nízko nad ostrovem Isla Sorna. Povolení místní vlády údajně mají. Alan se svým mladým kolegou a dalšími dvěma průvodci tedy letí s nimi. Během letu se Grant dozví, že letadlo hodlá na ostrově přistát. To se mu zdá příliš nebezpečné, ale jeden z průvodců ho udeří do hlavy a když se Grant probudí, zjistí, že letadlo už přistálo. Téměř vzápětí se na přistávací dráze objevuje první dinosaurus. Při pokusu o odlet letadlo ztroskotá na stromě a celá posádka se ocitne tváří v tvář hroznému nebezpečí. Alan Grant se dozvídá, že Kirbyovi vůbec nejsou bohatí, ale hledají svého zmizelého syna Erica. Jsou přesvědčeni, že Eric, který se zajímá o paleontologii byl schopen na ostrově přežít, a to i přesto, že skupina nalezne ostatky Bena Hildebranda... (TV Prima)

(více)

Recenze (587)

KucC 

všechny recenze uživatele

Tento díl už trošku zaostává. Triky a takový ten technický úsek je opět na velice dobré úrovni, co se týká práběhu, je to už bohužel horší. ()

vinc_vega 

všechny recenze uživatele

Po nezaujímavej a nudnej dvojke je toto pokračovanie svižnou a chutnou jednohubkou. Spielberg tento krát urobil krok vzad a réžiu nechal na iného režiséra, ktorý natočil poctivý akčný počin, za ktorý sa rozhodne nemusí hanbiť. A celkom sa teším na štvorku. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Taková slátanina všech ostatních dílů. Tvůrcům šlo opravdu už jen o prachy, tak si propůjčili slavný titul. Bohužel v tomhle filmu není nic nového ani ta akce není taková jako předešlá v dílech. Prostě průměr.. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Mne sa tretie pokračovanie páčilo menej než druhé, ale ako zakončenie celej trilógie je to dôstojný film. Po vizuálnej a trikovej stránke sa toho veľa nezmenilo, pretože aj napriek béčkovému vyzneniu filmu sa dinosaury vydarili nadmieru dobre. Veľmi ma potešil návrat Sama Neila, ktorý je tu, podobne ako v jednotke, jediný schopnejší herec. Samozrejme sa tu vyskytne aj pár nelogických scén, najmä tie s velociraptormi ma nútili prevracať očami, ale na druhej strane tu sú aj dychberúce scény, najmä tá vo voliére, prípadne mobil zvoniaci v útrobách Spinosaura, pri ktorej ma veľmi príjemne zamrazilo. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Najhorší diel celej trilógie. Dosť citeľná absencia Spielberga, ktorého "zaskočil" veľmi priemerný režisér. Dosť nelogický, primitívny a predvídateľný dej, ktorý okrem nových efektov a animácii dinosaurov nemá čo ponúknuť. Troška ma potešil návrat Neilla a Dern, ktorá mohla dostať viac príležitosti. /40%/ ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

Sam Neill je zpátky, sice bez červeného šátku, ale ve slušné formě. Zápletka je naprosto debilní, rodiče by měli být utraceni za to, že svého syna pustí létat nad nejpřísněji střežený ostrov na světě. Nevěřím, že by pak civilnímu letadlu prošlo přístání. Dávno by byli sestřeleni stíhačkama. A právem. Ale film jako takový baví, o půlhodiny zkrácena stopáž oproti předchozím dílům pomohla a já se u filmu dobře bavil...Což je základ! ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Tak nám malý rambo prežil sám medzi jaštermi a ani nepotreboval sieť rýchleho občerstvenia. Aj keď je to vlastne opäť pozmenená jednotka, je to dokonca o niečo zábavnejšie ako Stratený svet. Nejakým zázrakom sa ktosi menom Johnston vyrovnal Spielbergovi (Spielbergovmu filmu Stratený svet, samozrejme, nie Spielbergovi ako režisérovi). ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Poslední díl pro mě není zklamáním. Tyranosaura vystřídal hrůzostrašnější tvor, což byl správný tah a vrací se náš hrdina z prvního dílu - Grant, ale samozřejmě, že se tu objevují i nové obličeje. Příběh je vlastně jednoduchý. Chlapec si šel zaletět s maminčim přítelem padákem u ostrova Sorna, vymkne se to a tihle dva zůstanou na ostrově, no a rodiče toho kluka si najmou Granta a jeho přítele, aby s nimi jeli na ostrov, ale Grantovi lhali. Dál už více neřeknu, jenom to, že se jedná o pěknou podívanou, ale podle mého názoru se jedná o nejslabší díl. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která si hrála na inteligentní sequel, je tu díl, který si béčkovost přiznává a tak je celý film jedna dlouhá honička. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je nielen menej vydarené ako pôvodný film, dokonca je menej vydarené ako dvojka. Prečo sa mi zdá, že postavy, ktoré by sa mali s každým naštívením ostrovov správať ruzumnejšie, sa naopak správajú čím ďalej tým menej inteligentne? A malé dieťa prežije x-dní úplne samé na ostrove plnom raptorov, Rexov a ako sa volal ten nový?, úplný syn Beara Gryllsa toto. Navyše ani tá akcia nezabaví ako v postarších výtvoroch. Našťastie je to krátke, hodinka a pol zbehne veľmi rýchlo a film stačí vidieť maximálne raz. Slabota. EDIT: Po zhliadnutí Jurrassic World, zvyšujem hodnotenie. Filmy niesú rovnako zlé, novinka je ešte o triedu horšia. ()

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejhorší díl ze všech Jurských skládek, zabořený v béčkových až céčkových vodách s až nezvykle tupým scénářem a směšným neherectvem. Z úplné bídy to vytahuje pouze Sam Neill a pár digitálních scén a vlastně taky fakt, že se stále jedná o 'Jurassic World'. Nic to ale nemění na demencí zalitou stopáž, která je až příliš krátká a navíc ani ničím nevygradovaná. Rejža se evidentně zajímal především o to, aby v celém filmu zůstal předem ustanovený počet nesmyslů. Taktéž se vytratily všechny ty dobré dialogy či rozpravy z dílů minulých a Mně tu teda pořádně chybí Jeff Goldblum (a vám určitě taky). Holt když i takováhle podprůměrná sračka je schopna vydělat, tak proč ji nakonec nenatočit. Pro diváky o ničem. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Po dooprady špatné dvojce jsme čekali ještě horší vývar. Jenomže starý dobrý Sam Neil se vrátil, protože zjistili, že to s tím otravným Goldblumem prostě nejde. Děj se výrazně zlepšil a dávali bychom čtyři hvězdičky, jenže hrozné herecké výkony kromě Neila, skopírovaná hudba Davise, ohrané triky a předpověditelná režie tento film posunuli o TŘÍDU (dinosauří období) níž. Jinak kvalitní kamera trošku zvedla. 60% ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Návrat Sama Neilla na ostrov, aby pomohl zachránit ztraceného syna zbohatlíků + nový dinosaurus, jo - proč ne? Pokud to opět pobaví a má to pěkné efekty :-) ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, co se týče triků ty jsou naprosto perfektní, ale příběh je už o ničem, nezaujme. |40%| ()

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama