Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Až na to,že Harry Manfridini opět vykrádá sám sebe,tentokrát se vykradl z PÁTEK 13.ÉHO 4 - POSLEDNÍ KAPITOLA a předvedl opět to samé se film povedl skvěle. Opět jsem si užil hustou a temnou atmosféru. Ze začátku mi to furt připomínalo televizní film ze 70.let díky kameře. Tady dokonce vzpomíná pes a flasbecků je tu taky dost. Čekal jsem tedy větší rozpočet než 700 tisíc(první díl měl jen 230 tisíc,ale vydělal 25miliónů). Zajímala by mě tržba u tohle dílů. Wes to prý točil,protože se mu moc nedařilo a potřeboval nějak pomoc a tak oživil svůj velký hit. Filmu nemá ani co vyknout,protože i přes absenic gore,bez tak za to může cenzůra Wes předvedl strašidelnou podívanou jenž se rameky nemou vůbec rovnat. Ale zajímalo by mě jestli postavy Ruby přežila po nárazu do kamene. Kaskadérské kousky dělal Kane "Jason Voorhess" Hodder a Shane Dixon (1955 - 1999) údajně zemřel na rakovinu. (Bigffot z Night of the demon,1980.) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak v hrůzném jako spíše v hrozném pokračování se skupina naivní omladiny vydá na motorkářské závody do pouště. Když vidí, že závod nestihnou, rozhodnou se pro zkratku, která vede samozřejmě rovnou do náruče Sekáče a jeho plešatého poskoka. Nejdrsnější scény pocházejí z původního filmu. Kromě jednoho podříznutí je likvidace omladiny decentní a bez nápadu. A nejenže nedojde na porcování v přímém záběru, ale chybí i střeva ven. Nevidomá Cass zřejmě disponovala šestým smyslem, páč že nevidí, jí jaksi vůbec nebránilo v tom, aby se hravě pohybovala v pro ni naprosto neznámém prostředí. Na druhou stranu hlavně scény s ní měly jakž takž napínavou atmosféru. Většina postav krajně nesympatická, nejhorší byl asi ten černoch. Krotké, nemastné, s minimem krve a děsu. Původní hodnocení jsem o jednu hvězdu snížil... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinu vymenili za mladých namyslených frajerov a drzé pipky,ktorý mali v hlave toľko logiky ako húpací koník.Ale celkovo film je celkom bez logiky a niekedy mi to pripadalo až zaostalé.Film mal čiastkovú atmosféru ale ani nebola jednotka prekonaná. Jednotka bola super ale dvojka nieje ničím iným ako nie moc dobrým pokračovaním. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přes všechny klady i zápory jsou Kruté oči hor typickým průměrným béčkem osmdesátých let, které se někomu budou líbit víc a někomu míň. Kvalit prvního dílu však rozhodně nedosahují. Najde se zde několik pěkných momentů, ale i spousta nelogických scén. Pokud však nebude čekat krvavý masakr, ale spíše kupu černého humoru budete nakonec docela spokojení. Z úcty k původní myšlence a nízkému rozpočtu dám 3*, protože Cravena a jeho tvorbu mám docela rád. Rozhodně si však tenhle snímek nezařadím mezi svoje nejoblíbenější filmy. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Slabota slabota slabota...Nevím co Wes Craven dělal, ale tohle, jakožto pokračování úspěšného slasheru Hills Have Eyes, je bída. Jedna velká kopice nudy s absolutně slátaným dějem ( na mysli mám všechny ty drobné zápletky ) a gumovými herci. Berryman je zde, na rozdíl od prvního dílu, spíš k smíchu, dostává na prdel jak od mladých kluků, tak od ženských. Až na dvě ucházející scény vážně slabota. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama