Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od noci plnej zázrakov už uplynuli štyri roky a opäť sa blížia Vianoce. Rozhlasový moderátor Mikuláš so svojim synom spokojne žije s Doris, ktorá kedysi zatelefonovala do jeho relácie a tak nevedomky spustila kolotoč udalostí, ktoré zmenili nielen životy ich dvoch, ale aj mnohých ďalších ľudí. Tých, ktorí opäť zápasia so svojimi vzťahmi i túžbami a pomôcť im dokáže iba zázračná moc Vianoc... (STV)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš a i když to v druhé půlce přece jen ten lehce hřejivý vánoční pocit sem tam vyvolalo a bylo fajn vidět známé tváře z nepřekonatelně výborné jedničky, jako celek už to moc nefungovalo. Kdo si zamiloval jedničku asi úplně zklamaný nebude, kdo ji neviděl, ten ať si to raděj ani nepouští. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě příjemným polským zázrakem. Scénáristicky v něm Poláci dokázali, že svedou natočit i vánoční komedii, která nepatrně spojí sérii různých životů…a pořád to bude dávat smysl. Označení polské odpovědi na anglickou Lásku nebeskou mělo opravdu své opodstatnění. Druhý díl už je o stupínek slabší, ale pořád je hodně fajn. Herci se naštěstí opakují, což je dobře. Rychle jsem se na ně rozpomněl. Horší už je to (i když jen o stupínek) s propojením jednotlivých životů v ucelený závěr. Vlastně je to scénáristicky daleko jednodušší, jak v případě prvního dílu. Pravda ale, že pořád je to hodně příjemná vánoční komedie. ()

Reklama

aquiver 

všechny recenze uživatele

Slabší kopie jedničky. Pořád je to jen soumrak klišé a vánočního kýče, 2. polovina snímku už mě svou předvídatelností nebavila... a pak si říkám, proč je nutné Vánoce spojovat s obchodními centry? Santu ještě chápu, když v Polsku nosí dárky i św. Mikołaj, no je to zkrátka jen tuctový komerční film na jedno zhlédnutí... 40 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Poľské Love Actually part 2 (po 4 rokoch). Po výbornej "jednotke" som bol trochu prekvapený, že z toho spravili sequel, a trochu som sa obával, či to nebude fail ako sa to často pri sequeloch stáva. Ale napokon musím uznať, že znovu to bol veľmi príjemný zážitok. Opäť to bola v mnohých ohľadoch riadna nádielka zázrakov a šťastných náhod, ale niekedy až moc neprirodzené. No to nič nemení na skutočnosti, že to bol v nadväznosti na 1.del ďalší vydarený vianočný film z poľskej produkcie. K tomu výborná hudba a opäť aj veľmi sympatické herecké výkony poľskej hereckej školy. Niektoré scény človeka naozaj dojali a chytili za srdce - aspoň na chvíľu tento film navodí pocit, že zázraky existujú (aj keď to tak bohužiaľ neni). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré pokračuje v tradíciách skvelého vianočného snímku. Aj keď v tomto prípade trochu káram scenáristov za niektoré za vlasy pritiahnuté pasáže a zvraty. Prišlo mi to príliš samoúčelné. Každopádne ide o nádherný snímok, pri ktorom diváci sentimentálne ladený, budú potrebovať aspoň jeden balíček vreckoviek. ()

Galerie (39)

Související novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (více)

Reklama

Reklama