Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Pixar prostě umí. Téměř dokonalé. Dost zábavné, vtipné... Povedené odkazy na známe filmy. A nepovedené záběry na závěr super. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Jednička překonána ve všech směrech, jeden z nej animáků všech dob! A to se jedná o sequel, neuvěřitelné. Edit 10.7.2015: Při druhém zhlédnutí jsem si uvědomil jednu věc, proč je Toy Story 2 tak skvělý film, není to totiž skoro vůbec pro děti, klasická klišé animáků jsou eliminována na naprosté minimum a místo toho tu je několik naprosto neskutečných hlášek a odkazů. Top 5 animák všech dob, bez debat. (Blu-ray, orig.) ()

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě nejvíce zaujímal opravář, který si vytáhl svůj kufřík a z něj začaly vyjíždět všelijaké šuplíky s výbavou. Pak začal pěkně Woodyho sešívat, čistit a nakonec přebarvil Andyho podpis z pravé dolní podrážky. Tohle je opravdu nezapomenutelné jako celá tato série ! ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Genialita příběhu je v tom, jak snadno by šlo upravit námět a scénář, tak aby film byl dospělácký. Film začíná po úvodu vlažně, pak je Woody ukradnut, a děj se rozdělí na lepší Woodyho linii a horší Buzzovu záchranou akci (do přechodu hlavní silnice). Dál se dostane Buzzova výprava do hračkářství, kde se naplno odhalí rozdíl mezi 1. a 2. dílem. Zatímco jednička byla o významu hračky v rukou dítěte, tak dvojka je o hračce, jako o věci zisku. Dále jsem postřehl, kolik je tady odkazů a inspirací na Hvězdné války/Star Wars (hned 1. sekundy, jsou starwarské, nebo odpověď Zerga Buzzovi: „Já jsem tvůj otec.“). PS: Posledním zhlédnutím jsem si uvědomil, že k Pixaru trapný konec bohužel (a to pusa Kovbojky Buzzovi je) prostě občas patří (naposledy jsem si trapného konce všimnul u Aut). PSS: U závěrečných titulků nemuseli vkládat některé “vystřižené“ scény. ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Ještě více dobrodružství a svižné animace. Tohle je obvzlášť povedené pokračování. Jistě, jednička byla teprve první počin Pixaru, ale jako divák z roku 2012 ji už dnes nedocením. Tohle je zábavné, hravé a neustále se tu něco děje. Užil jsem si to. Po prvním dílu jsem si zvykl i na zavedené pravidla, takže mě to už ani po téhle stránce neotravovalo. 9/10 ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Iba málo druhých dielov má takú kvalitu ako práve Toy Story 2. Po animačnej ,príbehovej a dabingovej stránke je film stále na vrchole. Bohužiaľ pre mňa je to najmenej obľúbený diel (scéna s rukami ktoré ťahajú Woodyho do odpadkového koša ma desí doteraz). Príbeh nám dospel takže je tu veľa smutných momentov. Mne osobne pridadá najsmutnejšie ,že polovička dabérov čo pracovali na tomto filme už nežijú...No a za zmienku taktiež stojí ,že keby nemal Pixar zálohu tohto filmu ,tak by sa kvôli chybe jedného zamestnaca ktorý ho omylom vymazal ,by sa musel film začať točiť od začiatku. Za mňa druhá najlepšia pixarovka. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Príbehovo asi najlepší diel Toy Story zo všetkých štyroch. Animácia nezaostáva a nové postavy sa do príbehu perfektne hodia. 10/10  ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Nemusím vyprávět, jak je známo, že u veleúspěšných filmů je z velké pravděpodobnosti střípek naděje sequelu a UŽ VŮBEC nemusím naznačovat, že 1. Disneyho 3D animák Toy Story se ho dočká taky. Otázka je ale tak ostrá, jak ta nejpálivější paprička z Mexika - Bude ten sequel tak úspěšný, jako první díl? Bude tento film obsahovat spoustu dojemných momentů, spoustu dramatických, spoustu dobrodružných, spoustu sexuá.... ok, to jsem trochu ujel z cesty, NO. Hodnocení mluví za vše a nakonec se těsně nedostane k 5 hvězdám. Aby pokračování drželo na plné čáře směrem na Zanzibar, musí splňovat dané kritéria - Nápaditý příběh, vtipní a dobře pamatující postavy, skvělé nezapomenutelné písničky, dobře napojující příběh a to nejdůležitější? Emoce! A vlastně z tohoto pokračování jsem vycucal neuvěřitelné množství bodíků, které mi sequel naservíroval. Nečekal jsem to, ale tvůrci Pixarů nezklamali. Příběh je vynikající, celé to probíhá, jako vyšetřování případu krádeže + následné konání, do toho noví přátelé, poznání sama sebe a hlavním terčem na šipky je ďábelská otázka, na kterou stranu přátel se obrátit > buď pomoci druhému, nebo se vrátit do starých kolejí, ale promarnit jednu životní šanci. Sequel se skládá i z velkým množstvím vtipných scének, kdy bárbíny provázely obchod hračkám, kdy se Buzz stal synem "Darth Vadera"... že se ptáte jak se to stalo? TAK NEČUMTE NA MŮJ KOMENTÁŘ A PUSŤTE SI TEN FILM. Ehm ehm.. no a nakonec easter egg, kdy Buzzovi naskočil na křídlech boner. Pro čtyři hvězdičky jsem se ale nakonec rozhodl z osobního soudku a to je pokračování Toy Story 3. Proč? K tomu se dostanu, ale teď se tedy vracím k dvojce. Krátce na konec, z tohoto pokračování jsem si uvědomil to, že přátelství má velkou výhodu a tu, že když člověka problém dohoní, kámoš mu vždy.. ehm pomůže. :) ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbilo. Famozní úvod a lá star wars, ftipný výpravný příběh a happy end, to je to, co jsem od tohoto pohodového animáku očekával. A je to možná i lepší než toy storry 1, které však bylo přelomové. ***** ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Viděl fil podruhé je docela dobré, člověk si všimne více věcí, kterým se pak zasměje, což u tohohle filmu platí dvojnásob. Na našem filmovém večeru jsem se smáli pořád:-) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála případů, kdy druhý díl předčí ten první. Pixar vzal většinu hlavních hrdinů z jedničky a nahnal je do pořádného, smíchem, nápady a akcí nabušeného dobrodružství. Tentokrát byly překvapivě obvyklé neduhy druhých dílů jen ku prospěchu - prohloubení charakterů se povedlo, více akce a napětí, pixarovské poselství se změnilo v "řečnickou" otázku a hlavně různé vsuvky a odkazy byly vážně parádní ("Dinosaur přes palubu" a "Jsem tvůj otec" rulezzz :-) Druhý Příběh hraček se také o něco víc přiblížil staršímu publiku a celkem mě navnadil na třetí díl (doufám, že se série nevydá ve Shrekových stopách). ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to jenom ve slovenštině, ale o to to bylo lepší. Ať řekli skoro cokoli ze začátku, tak jsem padal z postele smíchy. "Do čierta!", "sprostý klobúk" a další hlody mě fakt kua bavily. Pak jsem si na to teda zvyknul a už jsem se spíš soustředil na příběh, kterej sice nebyl tak dobrej jako u jedničky, ale furt dost dost pecička. Silný čtyry hvězdy ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je lepší jednička nebo dvojka (oboje jsou výborné) ale dvojka je díky tomu, že se hračky dostaly dál do světa a ne jen do sousedovic domku (jak tomu bylo v prvním díle), trochu víc napínavější a dobrodružnější. Každopádně jednička byla výborná a dvojka v žádným případě nezahálela. ()

Reklama

Reklama