Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazl na film který je děsně na hraně mezi průměrem a nadprůměrem. Al Pacino a Matthew McConaughey, kterého zrovna nemusím se oba rolí skvěle ujali, ale po celý film jsem si říkal kde je něco víc, vždyt z toho něco dalšího vytřískat šlo. No jo, ale bohůžel ne. To co chtěl ukázat zvládl, ale vzhledem na to co mohl ukázat je to málo, ale i přesto to dokáže člověka po celou dobu zaujmout. ( 3.12.14/MAC ) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Na sportove dramy velmi nie som a tento film som sledoval skor kvoli Al Pacinovi. No...nie je to zle,ale proste podla mna nicim vynimocne. Al Pacino sice je stale vyborny, ale ocividne nam starne. McConaughey a Rene Russo su v pohode,ale mohol by ich hrat ktokolvek ini. Celkovo je to take nemasne neslane. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

O sázení bych mohl mluvit dlouhé hodiny a tak jsem ocenil nápad, udělat film o tomto atraktivním tématu, bohužel pro mě ne až v tak atraktivním balení. Herecký polobůh Al Pacino (opět) válcuje své herecké kolegy ať už jde o přetvářku, lhaní, manipulování s lidmi nebo projev lítosti, a je tak jedním výrazným pozitivem. Příběh ale moc nápadů nepobral, vyložená nuda to ale taky není a tak jsem z toho trochu na rozpacích. Neškodná věc na jedno použití, ale nic víc. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hloupý život na ostří hrany sázkových magnátů a jejich nemocných oveček. Do nějaké hloubi příběhu jsem se nedostal, protože jednoduše takovémuto chorobnému sázení nerozumím a nechápu ho. A tak jsem se oddal tak trochu zlehka ignorovat příběh i Matthewa, kterému jsem jeho osvícení, vzestup i pád nevěřil, a raději se kochal skvělým Al Pacinem a neméně dobrou Rene. Na Alu to ale celé stojí a padá a nehrát v tom on, je tu film v modrých barvách a neštěkne po něm ani quarterback. Tak to prostě je. Drama ano, thriller ne, sportovní jen kapičku. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem před dlouhými léty, v porevoluční době rodící se svůdné sirény jménem Fortuna, trochu koketoval, záhy toho naštěstí nechal, ale kdyby mi dělal poradce a byl tak sugestivní jako McConaughey ve scéně, kdy se poprvé představuje televiznímu publiku (mimochodem nejlepší moment filmu), tak bych snad vsadil i poslední svoje úspory :o). Celkem příjemná konverzačka o tom, že štěstí tu není pro každého na věky a že určit ten správný tip je velká alchymie. Al Pacino tradičně skvělý (viděl někdo tohodle chlapa blbě hrát?), Rene Russo má sice krásné vlasy, ale její postava je tu celkem zbytečná a náhled do charakterů a pocitů hlavních tří postav je nepřesvědčivý. Kdyby zůstalo jenom u sázení a věcí kolem, jako v první svižné hodince, šel bych s hodnocením výše. Takhle jen ideální průměr na zabití jednoho nudného večera. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama